Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Professionell Dödsbostädning

Vår tjänst för dödsbostädning på Drott24 erbjuder en omsorgsfull och noggrann städning för att återställa hemmet till ett rent och fräscht skick. Vi förstår att hanteringen av ett dödsbo kan vara en känslomässig och krävande uppgift, och därför tar vi hand om allt från golvrengöring och dammtorkning till fönsterputsning och rengöring av sanitet. Vår professionella och respektfulla personal ser till att varje detalj blir omhändertagen med största noggrannhet och omsorg, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig genom denna svåra tid.

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Boka din dödsbostädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Inkluderade tjänster

Vad Ingår I Vår Dödsbostädning?

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Rengöring av golv

Vår tjänst inkluderar dammsugning och våttorkning av alla golvytor, vilket garanterar en ren och fräsch miljö.

Rengöring av detaljer

Vi tar hand om golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor och element. Dessutom dammar vi väggar och tak samt tar bort fläckar där det är möjligt.

Rengöring av garderober

Om garderoberna är tömda rengör vi dem både in- och utvändigt för att säkerställa att alla ytor är fria från smuts och damm.

Rengöring av kyl och frys

Vi rengör kyl, sval och frys in- och utvändigt. Om det går att flytta enheterna rengör vi även bakom och under dem.

Rengöring av spis och ugn

Spisen rengörs noggrant både in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar. Om det går att flytta spisen rengör vi även bakom och under. Observera att ugnsluckan måste demonteras och monteras av kunden om den ska delas.

Rengöring av diskmaskin

Vi rengör diskmaskinen både in- och utvändigt för att säkerställa en hygienisk yta.

Avtorkning av skåp och bänkar

Skåp, lådor och bänkar avtorkas noggrant, både inuti (om de är tömda) och utanpå. Vi rengör även köksfläkten och ventilerna.

Rengöring av mikrovågsugn

Mikrovågsugnen rengörs både in- och utvändigt för att hålla den fräsch och ren.

Rengöring av sanitet

Vi rengör all sanitet, inklusive området under badkaret, samt kakelväggar för att säkerställa ett skinande rent badrum.

Rengöring av tvättmaskin och torktumlare

Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt. Om de går att flytta rengör vi även bakom och under dem.

Rengöring av ventiler och golvbrunnar

Golvbrunnar och ventiler rengörs noggrant för att säkerställa optimal funktion och hygien.

Rengöring av förvaringsutrymmen

Alla förvaringsutrymmen rengörs grundligt för att hålla dem fria från damm och smuts.

Fönsterputsning

Vi utför fönsterputsning både in- och utvändigt för att ge er en klar och ren utsikt.

Dödsbostädning

Dödsbostädning i hela Sverige

Drott24 är din personliga leverantör av tjänster inom dödsbostädning. Vi hjälper kunder över hela Sverige tack vare våra lokalkontor finns vi lokalt och snabbt på plats. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.
När du anlitar oss för dödsbostädning kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som genomför uppdraget på utsatt dag och tid. Vill du veta mer om vår tjänst med dödsbostädning? Boka enkelt på knappen nedan för att komma igång.

Så fungerar vår Dödsbostädning

Första kontakt

Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

Offert

Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

Godkännande

Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 

Utförande

Vi utför arbetet utifrån vad som är bestämt i offerten.

Avslut

Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Dödsbotjänster.

Ja vi erbjuder samtliga dödsbo tjänster antingen som separata tjänster eller som en dödsbo helhetslösning.

I vår dödsbo tömning ingår packning och tömning av ert bohag. Vi kan även magasinera alternativt transportera det till en ny adress enligt överenskommelse då går det under vår tjänst “Dödsbo bortforsling”.

I vår dödsbo städning ser vi till att hemmet blir skinande rent efter en dödsbo tömning. På så sätt är den redo för försäljning alternativt inflyttning av ett nytt bohag.

En dödsbo sanering är en städning av ett grovt nedsmutsat hem. Det kan handla om gifter, sopor, avföring & urin samt andra grövre nedsmutsningar.

Vid en dödsbo värdering går vi igenom ert bohag och ger er ett bud på hela eller delar av ert bohag. Om ni önskar att sälja allt mest för att bli av med det kan vi även bistå att köra det som skall slängas till soptippen.

Vid ett dödsbo uppköp kommer vi köpa upp hela eller delar av ert dödsbo. Om det blir möbler och annat kvar som ni önskar slänga kan vi även bistå med att köra det till soptippen.

Drott24 har kollektivavtal och arbetar enligt Svensk lag och riktlinjer. Vi tar vårt arbete på fullaste allvar och värnar om vår personal varje dag.

Om olyckan skulle vara framme och något går sönder har vi ansvarsförsäkring som täcker den eventuella olyckan/skadan.

Vi utgår från Mälardalen/Stockholm. Men utför även tjänster +/- 30 mil ifrån Stockholm.

Vi kan transportera bohaget över hela Europa om det önskas.

Våra experter kommer titta på ert dödsbo och ge er bra betalt för det vi ser ett värde i och även betalt för det som kanske inte har ett marknadsmässigt värde men som kan säljas i vår antik-butik i Tumba.

Vi på Drott24 är specialister på dödsbo-tjänster och har varit det dom senaste +20 åren. Vår personal är vana vid alla dom olika delarna inom dödsbo tjänster vilket gör oss till ett tryggt val för en professionell process.

 
 
Få personlig hjälp med er dödsbostädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår dödsbostädning

Välj Drott24 för en trygg dödsbostdning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering