Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Professionell Kontorsstädning. Håll ditt Kontor i Perfekt Skick

Med vår kontorsstädningstjänst kan du njuta av en ren och välorganiserad arbetsmiljö varje dag. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av gemensamma ytor och tömning av papperskorgar. Lita på oss för att skapa en fräsch och inbjudande atmosfär som stimulerar produktivitet och välbefinnande på arbetsplatsen.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Inkluderade tjänster

Vad Ingår I Vår Kontorsstädning?

Att hinna städa kontoret är kanske inte ert företags största prioritet. Låt oss ta hand om er kontorsstädning så ni kan fokusera på er kärnverksamhet och få en trevligare miljö tillsammans med kollegorna. När du tecknar avtal för kontorsstädning hos oss ingår både städprodukter och tillbehör.

Hall/Entré

Vår städning i hallen och entrén omfattar en grundlig rengöring för att välkomna dina besökare med en fräsch atmosfär. Vi avfläckar glas, dammtorkar lister och möbler, och ser till att golven är skinande rena.

Vilorum

Vi tar hand om ditt vilorum med omsorg och precision för att skapa en avkopplande miljö. Från dammtorkning av möbler till fyllning av toapappershållare, vår städning täcker alla viktiga detaljer.

Kontorsrum

Med vårt kontorsstädningsteam ser vi till att dina arbetsutrymmen är rena och organiserade varje dag. Vi fuktmoppar, dammtorkar arbetsplatser och fönsterplattor för en behaglig och produktiv arbetsmiljö.

Toalett/Dusch/Bastu

Med våra badrumsstädtjänster skapar vi en ren och fräsch miljö där människor kan känna sig bekväma och säkra. Vi fuktsvabbar, rengör toalettutrymmen och dammtorkar alla ytor för en hygienisk upplevelse.

Pentry

Vårt pentrystädningsteam tar hand om allt från att rengöra diskbänken till att fylla på med handtvål och diskmedel. Vi ser till att ditt pentry är rent och välkomnande för alla som använder det.

Hall/Reception

Vi lägger extra omsorg i att rengöra receptionen och hallen för att ge dina besökare ett positivt första intryck. Från att tömma papperskorgar till att dammtorka fönsterplattor, vårt städteam ser till att varje detalj är i toppskick

Hiss

Vi håller din hiss skinande ren och välkomnande med våra noggranna städtjänster. Från att fuktmoppa till att dammtorka lister, vårt team ser till att din hiss är en behaglig och säker plats för alla som använder den.

Pausrum/Lunchrum

Vårt städteam tar hand om ditt pausrum eller lunchrum med noggrannhet och effektivitet. Vi rengör bord, diskbänkar, och allmänna ytor för en fräsch och inbjudande miljö där människor kan koppla av och njuta av sin paus.

Omklädningsrum

Vår städning i omklädningsrummet innefattar allt från våtmoppning till avfläckning av speglar för att skapa en ren och bekväm miljö. Vi ser till att omklädningsrummet är en plats där människor kan känna sig bekväma och avslappnade.

Konferensrum

Vi håller ditt utställningsrum eller butik rent och välorganiserat med våra noggranna städtjänster. Från fuktmoppning till dammtorkning av lister och möbler, vårt städteam ser till att varje detalj är i perfekt skick för dina kunder.

Kapprum

Vårt kapprumsstädningsteam tar hand om varje detalj för att skapa en ren och organiserad miljö. Från fuktmoppning till avfläckning av speglar och dammtorkning av möbler, vi ser till att varje yta är i toppskick för dina besökare.

Utställningsrum/Butik

Vårt städteam tar hand om ditt konferensrum med omsorg och precision för att skapa en ren och välkomnande miljö för dina möten. Vi dammtorkar bord, rengör whiteboards och fönsterplattor för en professionell och behaglig atmosfär.

Professionell Kontorstädning i Stockholm

Professionell Kontorsstädning

Hos Drott24 strävar vi efter att erbjuda en omfattande kontorsstädningstjänst som passar både små och stora företag. Vi förstår vikten av att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö, inte bara för att imponera på besökare utan även för att främja välbefinnandet och produktiviteten hos din personal. Vår flexibilitet är nyckeln till vår service. Oavsett om det är en oplanerad städning med kort varsel eller regelbundna städdagar på obekväma tidpunkter som tidiga mornar eller sena kvällar, finns vi där för dig. Vårt mål är att anpassa oss efter dina behov och önskemål för att säkerställa att din arbetsplats är skinande ren när det passar dig bäst. Kontakta oss redan idag för att få en skräddarsydd offert för din kontorsstädning.

Hur ser processen ut för vår Kontorsstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Städmedel ingår

I vårt uppdrag med er kontorsstädning ingår städmedel & vid önskemål även utrustning.

Städningen börjar

Slipp dammråttor på kontoret, från och med nu kommer det vara skinande rent, varje dag!

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din kontorsstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för vår kontorsstädning 

När ni fyllt i uppgifterna på offertförfrågan/kontaktsidan hör vi av oss och bokar ett startmöte där vi går igenom era önskemål och behov. Därefter får ni ett prisförslag och vi är redo att teckna ett avtal med er.

Våra avtal är löpande och därför blir det som mest tre månads uppsägning (kalendermånad).

Vi kan starta igång er städning två veckor efter godkänt prisförslag.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle sker avbokning utan kostnad. Vid avbokning 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 50 % av det ordinarie priset och vid 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 75 % av det ordinarie priset. Vid avbokning samma dag debiteras fullt pris. Viktigt att veta är att avbokningskostnaden inte ger rätt till RUT-avdrag.

Endast privatpersoner kan göra RUT-avdrag så det gäller inte kontorsstädning eller städning av företag.

Ni kan få fakturor från Drott24 med vanlig post eller skickat till er e-post. Betalningsvillkor är normalt 30 dagar från fakturadatum.

Självklart är vi försäkrade! Vi har en försäkring på upp till 10 miljoner kronor hos Länsförsäkringar så att ni kan känna er trygga när ni tecknar ett avtal med oss. Alla våra anställda jobbar under kollektivavtal och är försäkrade under arbetstid.

När vi ingår avtal med varandra kvitterar vi ut de nycklar som behövs för att kunna städa era lokaler.

Självklart, alla våra medarbetare har tystnadsplikt.

Det är viktigt för oss att ni är nöjda med er kontors- eller lokalstädning och åtgärdar snabbt om något blivit mindre bra vid ett städtillfälle.

Alla våra personal har en gedigen utbildning med allt från materialkunskap till städ produkter och specialmedel.

Ja, det är samma person som städar varje gång och vid behov, till exempel vid semester eller sjukdom, så kommer någon från vårt städ team ut. Vi kontaktar er alltid och kontrollerar om det är okey för er att en vikarie kommer och städar hos er.

Vi erbjuder desinfektionsmedel mot en tilläggskostnad.

Vi städar kontor och andra arbetsplatser i hela landet.

Nej, vi städar på arbetsplatser, i lokaler, bostadsrättföreningar, trapphus och butiker också!

Absolut! Vi kan hjälpa er med Fönsterputs, Storstädning, Enklare hantverk, Återvinning, Trädgårdshjälp och Kontorsflytt.

De flesta av våra kontorskunder har städning en gång i veckan men vi utgår från era behov, ytor och antal anställda när vi städar hos er.

Vi anpassar oss efter era behov och kan städa på morgnar, dagar, kvällar och helger. Berätta vilka behov ni har så löser vi det på bästa sätt för er.

Vi städar inte på röda kalenderdagar.

Vi hjälper er gärna med inköp av förbrukningsmaterial som till exempel diskmaskinstabletter, toalettpapper och liknande om ni önskar.

Få personlig hjälp med er kontorsstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår kontorsstädning

Välj Drott24 för en trygg kontorsstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering