Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Professionella Byggtjänster i Stockholm

Vi på Drott24 är händiga och har lätt för att hjälpa till där vi behövs. Om det handlar om att installera upp nya kontoret med möbler, lampor, kök m.m. Kontakta oss redan idag för ert behov så tar vi fram den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Professionella Byggtjänster i Stockholm

Professionell Byggtjänster med Drott24

Vi på Drott24 är experter på att hjälpa dig med alla dina byggbehov. Oavsett om det handlar om att installera möbler och lampor i ditt nya kontor, bygga om köket, eller hantera större byggprojekt, så finns vi här för att erbjuda skräddarsydda lösningar. Vår skickliga personal hanterar allt från planering till utförande med noggrannhet och professionalism. Kontakta oss redan idag så tar vi fram den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Hur ser processen ut för våra byggtjänster?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Vi står för verktygen

Vi står för de verktyg som krävs för uppdraget så ni kan fokusera på er kärnverksamhet istället.

Uppdraget klart

När vi genomfört vårt uppdrag hoppas vi ni är nöjda med resultatet av vårt arbete.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din byggtjänst

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Få personlig hjälp med era byggtjänster

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med våra byggtjänster

Välj Drott24 för en trygga byggtjänster. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering