Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Storstädning i Stockholm. För små som stora bostäder

Behöver du hjälp med storstädning i hemma? Drott24 tillhandahåller storstädning till dig som bor i Stockholm och Mellansverige. Vi hjälper dig att få ordning på hemmet och se till att det blir lätt att underhålla det.

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Inkluderade tjänster

Vad Ingår I Vår Storstädning?

Läs om vad som ingår i våra storstädningstjänster. Vi hjälper till att städa och underhålla hela hemmet. Vi erbjuder även möjlighet till regelbunden hemstädning för att göra det ännu enklare för dig att hålla ordning hemma.

Hall/Entré

Din entré är första intrycket av ditt hem så här fokuserar vi på att ta bort envisa fläckar och smuts från handtag och garderober och ser till att alla mattor är prydligt dammsugna. Vi torkar av hyllor och allt möblemang för att du ska mötas av en ren och välkomnande entré.

Kök

I köket rengör vi utsidan på köksluckor, vitvaror och spisar så att de glänser som nya. Din mikrovågsugn och köksskåpen får en grundlig inre och yttre rengöring, och vi glömmer inte att tömma soporna, så att ditt kök är redo för nya middagar med familj och vänner.

Badrum & Dusch

I badrummet så fokuserar vi även på de minsta detaljerna, från putsning av badrumsskåp till rengöring av badkar, handfat och toalett. Duschväggar och duschkabiner får en noggrann rengöring och golven skrubbas för att skapa en hygienisk och uppfräschande atmosfär.

Groventré & Tvättstuga

I groventrén och tvättstugan är funktion och renhet nyckeln. Vi avlägsnar fläckar från skåp och rengör tvättställ, vitvaror och hyllor, för att säkerställa att dessa utrymmen hålls i bästa möjliga skick.

Sovrum

I sovrummet dammsuger vi mattorna och rengör allt från prydnadssaker till sängbord och lampor från damm och smuts för att du ska kunna sova lugnt i en ren och ordnad omgivning.

Vardagsrum

I vardagsrummet ser vi till att alla soffor och fåtöljer är fria från damm och smuts. Mattorna dammsugs och alla prydnadsföremål samt hyllor torkas av så att du kan slappna av och njuta i en ren och harmonisk miljö.

Allmänt

Vi inleder vår storstädning med att putsa speglar och varsam dammtorka dina tavlor. Vi torkar noggrant av fönsterbrädor, tömmar alla papperskorgar och slänger de i soprum eller sopbehållare utomhus. Därefter ger vi oss på allt synligt smuts och damm på kontakter, dörrar, karmar och golvlister. Slutligen avslutar vi med vår noggranna dammsugning av golv och mattor och vår flexibla golvrengöring, som anpassas efter dina önskemål om torrdamning eller fuktmoppning.

Varför välja Drott24 för din storstädning?

Storstädning med Drott24, ett självklart val

Drott24: Din helhetsleverantör av storstädnings tjänster i Stockholm. Vi är specialiserad på allt från fönsterputs till omfattande hem- och storstädningar. Vi strävar efter att uppfylla varje kunds unika behov, vare sig det handlar om enstaka uppdrag eller regelbundna städtjänster. Vill du veta mer om vår tjänst med storstädning? Boka ett personligt möte nedan för att komma igång.

Storstädning bild

Hur ser processen ut för en storstädning?

Personligt Möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Startkit för Städning

När vi inleder vårt samarbete får du ett startpaket med microtrasor och moppskaft. Allt städmaterial som behövs ingår och fylls på vid behov, utan extra kostnad för dig.

Storstädningen Börjar

Glöm bort besväret med strykning, tvätt, fönsterputsning eller ogräsrensning. Ditt abonnemang täcker alla dessa tjänster, så du kan använda tiden till det du hellre vill göra.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din Storstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Dra av halva kostnaden

Förmånlig Storstädning Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del av en professionell storstädning, men kan också dra nytta av RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för städtjänster. Det innebär att du sparar pengar på en professionell storstädning, samtidigt som du håller ditt hem skinande rent. Spendera din tid på det som verkligen betyder något för dig och låt oss sköta städningen.

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.

Upptäck våra företagstjänster

Företagskunder se hit!

För företag erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som matchar era specifika behov. Klicka nedan för att utforska vårt fulla utbud av tjänster och hitta lösningar som passar just ditt företag.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Storstädningstjänster

Vi tar med alla städmedel som behövs. hemstädning så att vi kan behålla topp kvalité

Vi har tre dagars städgaranti på städningen vilket menas att du som kund ska meddela eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället inom tre dagar efter utförd städning. Dessa åtgärdas då av oss. Klagomål som uppkommer efter tre dagar eller om du som kund godkänt städningen vid besiktning beaktas ej. Vi rekommenderar att du som kund närvarar vid besiktningstillfället.

Storstädning är en tjänst som du kan få RUT-avdrag för om du har RUT-avdrag att utnyttja. När vi skickar fakturan till dig drar vi av 50 % av arbetskostnaden och sköter pappersarbetet med Skatteverket.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle sker avbokning utan kostnad. Vid avbokning 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 50 % av det ordinarie priset och vid 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 75 % av det ordinarie priset. Vid avbokning samma dag debiteras fullt pris. Viktigt att veta är att avbokningskostnaden inte ger rätt till RUT-avdrag.

Vid avbokning eller ombokning ditt städpass vänligen kontakta vår kundtjänst via info@drott24.se eller via telefon +46 101 615 115 så hjälper vi dig.

Du kan få fakturor från Drott24 med vanlig post eller skickat till din e-post. Betalningsvillkor är normalt 10 dagar från fakturadatum. Faktura skickas efter utfört arbete till din e post.

Vidare säkerställer vi att vår personal har det dom behöver i vårt tilldelade uppehållsrum (för lunch, rast osv).

Har ni valt att låta oss leverera förbrukningsmaterial som papper och tvål så ser vi till att beställa så att det alltid finns hemma och fyller på i rätt behållare. Vi debiterar bara det ni förbrukar.

Få Personlig Hjälp Med Din Storstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn dig trygg med vår storstädning

Välj Drott24 för en trygg storstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering