Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Professionell Butiksstädning. För en Fräsch Atmosfär

På Drott24 städar vi dagligen i butiker över hela Mellansverige. Våra tjänster riktar sig till alltifrån små lokala butiker till större kedjor, matbutiker och köpcenter. Med vårt erfarna team och högkvalitativa städutrustning garanterar vi en noggrann och effektiv städning som ger ditt företag en professionell och välkomnande atmosfär.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Få offert på butiksstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att få en offert

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken typ av lokal önskar du få städad?
Hur ofta önskar du städning?
Ska städmaterial ingå i offerten?
Önskar du ett fast pris eller ett pris per timme?
Önskar du bli kontaktat via telefon eller mail?
Visningsstädning tjänster

Vad Ingår I Vår Butiksstädning?

Att hinna städa butiken är kanske inte ert företags största prioritet. Låt oss ta hand om er butiksstädning så ni kan fokusera på er kärnverksamhet och få en trevligare miljö för era kunder vilket kommer leda till ökad försäljning.

Butiken

Vi rengör golven genom att både dammsuga och våttorka, dammar av alla synliga ytor som diskar och hyllor, rengör kassadisken, dammar av skyltdockor och andra reklampelare samt tömmer papperskorgar. Övriga önskemål tar vi upp tillsammans. Städning rekommenderas minst en gång i veckan beroende på antalet besökare. Vi har kunder som önskar städning varje dag.

Vårt Städmaterial

Vi tar med vårt miljövänliga städmaterial som trasor, moppar, dammvippor och städmedel. Detta ingår i priset, men vi ber er tillhandahålla dammsugare och städvagn/hinkar på plats om möjligt. Om ni önskar, kan vi även köpa in förbrukningsmaterial som pappershanddukar, toapapper, maskindisktabletter, soppåsar och specialmedel.

Lunchrum

Att ha ett rent rastrum gör personalen gladare och ger en trevligare arbetsmiljö. Vi rengör golvet med dammtorkning och våttorkning, dammar av allmänna ytor som bord, stolar och köksbänkar, rengör mikrovågsugn både in- och utvändigt, tömmer papperskorgar och sopkärl, rengör kaffemaskinen och fyller på vid behov, samt rengör toalett, handfat, kran och golv. Vi fyller även på pappershanddukar, toalettpapper och tvål vid behov.

Tilläggstjänster

Utöver våra standardiserade butiksstädningsuppdrag kan vi erbjuda kundanpassade lösningar. Har ni flera butiker på olika orter? Det är inget problem tack vare våra lokalkontor som sträcker sig över hela Mellansverige. Kontakta oss idag för ett möte eller en kostnadsfri offert.

Löpande Städning

Vi erbjuder löpande butiksstädning så att er butik alltid är i toppskick. Tillsammans kommer vi överens om när och hur ofta städningen ska utföras.

Professionell Butiksstädning i Stockholm

Effektiv & Professionell Butiksstädning

På Drott24 städar vi dagligen i butiker över hela Mellansverige. Våra tjänster riktar sig till alltifrån små lokala butiker till större kedjor, matbutiker och köpcenter. Tack vare vårt flexibla sätt att arbeta kan vi finnas på plats vilken dag och tid som helst, i samråd med er. Oavsett om det är tidigt på morgonen innan öppning eller sent på kvällen/natten, anpassar vi oss efter ert schema.

Vår personal är alltid på plats i tid, med ett leende på läpparna och redo att genomföra arbetet på bästa sätt. Med vår hjälp ser vi till att butiken alltid är ren, fräsch och säljande, vilket bidrar till att öka er försäljning. Är du redo för ett besök eller en kostnadsfri offert? Kontakta oss via knappen nedan.

Hur ser processen ut för vår Butiksstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Rätt städmedel

Vid vår butiksstädning ser vi till att använda rätt städmedel för det bästa resultatet.

Städningen börjar

Vi utför vårt städuppdrag på utsatt dag och tid, alltid med ett leende på läpparna och med fläckfria resultat.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Få personlig hjälp med er butiksstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår butiksstädning

Välj Drott24 för en trygg butiksstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering