Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Flyttstädning i Stockholm Komplett städning vid flytt

Letar du efter ett pålitligt företag för din flyttstädning i Stockholm? Boka din flyttstädning med oss på Drott24 och lägg fokus på njuta av ditt nya hem. Boka din tid redan idag eller läs mer om vad som ingår i vår flyttstädning.

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Flyttstädningstjänster

Vad Ingår I Vår Flyttstädning?

Vi vet att en flytt kan vara en stressig period i livet, gör det lite enklare och anlita oss för din flyttstädning. Med över 10 års erfarenhet under bältet så kan vi effektivt och noggrant göra din bostad skinande ren inför nästa ägare. Kika in vilka tjänster som ingår i vår flyttstädning nedan!

I Varje Rum

I vår flyttstädning börjar vi med en grundlig av synligt damm från väggar och tak. Därefter dammtorkar vi utrymmen som finns mellan väggen och elementen. Vi fortsätter med att tvätta fönstren både in- och utvändigt på varje fönsterglas, inklusive noggrann våttorkning av fönsterbågar med miljövänligt rengöringsmedel. Vi ser även till att garderober och all inredning blir rena och fräscha, inuti såväl som utanpå. Slutligen avslutar vi med att våttorka golv, golvlister och trösklar.

Kök

När du anlitar oss för din flyttstädning så ingår en grundliga städning i köket som omfattar allt från golv till tak. Vi avlägsnar fläckar från målade väggar och tak, kaklade ytor får även en djuprengöring för att bli av med kalk och smuts. Fönster får en genomgående tvättning, både in- och utvändigt på samtliga glasytor, medan fönsterbågar får en varsam våttorkning. Skafferi och alla kökskåp våttorkas både ut- och invändigt. Vi glömmer inte att torka av ytan ovanpå väggskåpen i köket, ett område som ofta förbises men kan samla mycket damm. Golv, golvlister, och trösklar rengörs för att ge en enhetlig renhet i hela bostaden. Vi tar oss an svåråtkomlig områden såsom golv- och väggytor bakom spisen. Lampskärmar och armaturkupor nedmonteras och rengörs för att återge ljuset full styrka. Köksfläkten rengörs, in- och utvändigt, luftventiler, och galler får även en grundlig rengöring.

Badrum & Dusch

I badrummet börjar vi med att rengöra speglarna och badrumsskåpen, både in- och utvändigt, så att allt från hygienartiklar till handdukar kan förvaras dammfritt. Badkar och dusch får en djupgående rengöring samt avtorkning och vi våttorkar även golvet under för att undvika vattenskador och mögel. Därefter rengör vi toalettstolen och locket noggrant både in- och utvändigt, även handfatet får en omfattande rengöring på alla ytor. Slutligen rensar vi avloppsgallret och golvbrunnar och säkerställer god avrinning. Kaklade ytor får en grundlig rengöring. Om de finns målade väggar och tak behandlar vi de varsamt, antingen genom våttorkning med rengöringsmedel eller dammtorkning, beroende på vad som är mest lämpligt för ytan.

Groventré & Tvättstuga

I tvättstugan tar vi hand om all vitvarurengöring. Det innebär att vi noggrant rengör tvättmaskinen, torktumlaren och torkskåpet både in- och utvändigt, inklusive en grundlig rensning av alla filter för att förebygga uppbyggnad av damm och ludd. Avloppsgaller och golvbrunnar får en djuprengöring för att undvika blockeringar och säkerställa god avrinning. Vi tar även hand om luftventiler och galler, för att försäkra att luftflödet i ditt hem är rent och friskt. Förvaringsutrymmen i området våttorkas med rengöringsmedel för att hålla dina förvaringslösningar fria från smuts och damm, vilket bidrar till en mer behaglig och hygienisk tvättstuga.

Inför din flyttstädning

Vad ska jag tänka på innan Flyttstädningen?

För att vi ska utföra en så bra flyttstädning som möjligt så är det viktigt att du tar hänsyn till dessa punkter innan vi påbörjar vårt arbete.

Stäng av Kyl & Frys

Glöm inte att stänga av din kyl & frys samt dra ut kablarna från eluttaget.

Rengör vattenlås & persienner

Rengör och rensa vattenlås och persienner så vi kan utföra en så bra flyttstädning som möjligt.

Varför välja Drott24 för din flyttstädning?

Professionell Flyttstädning med Drott24

Drott24 är specialister på flyttstädning och vi har många års erfarenhet för att backa upp det. Att flytta är stressigt nog, lämna flyttstädningen till oss och njut av ditt nya hem. Våra städare är dessutom utbildade och täckta av kollektivavtal. Om något mot förmodan skulle skadas under flytten så är vi fullt försäkrade så du kan känna dig trygg med dina värdesaker. Om du har fler frågor eller funderingar gällande vår flyttstädning, tveka inte på att höra av dig till vår kompetenta kundtjänst på +46 101 615 115 eller info@drott24.se.

Flyttstädning bild

Hur ser processen ut för en flyttstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Städmedel ingår

När vi inleder en flyttstädning så står vi för alla nödvädninga städmedel och verktyg som behövs.

Flyttstädningen börjar

När du har godkänt offerten så ser vi till att genomföra flyttstädningen på den avtalade dagen och tiden som vi har kommit överens om

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din flyttstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Dra av halva kostnaden

Förmånlig Flyttstädning Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del av en professionell flyttstädning, men du kan också dra nytta av RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för städtjänster. Det innebär att du sparar pengar på en professionell flyttstädning, samtidigt som din bostad blir skinande ren inför nästa ägare. Spendera din tid på det som är viktigt för dig och lämna flyttstädningen till oss.

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.

Upptäck våra företagstjänster

Företagskunder se hit!

För företag erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som matchar era specifika behov. Klicka nedan för att utforska vårt fulla utbud av tjänster och hitta lösningar som passar just ditt företag.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Flyttstädningstjänster

Ladda ner vår PDF här för att ta del av vilka ytor som ingår i en flyttstädning.

Vi har tre dagars städgaranti på städningen vilket menas att du som kund ska meddela eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället inom tre dagar efter utförd städning. Dessa åtgärdas då av oss. Klagomål som uppkommer efter tre dagar eller om du som kund godkänt städningen vid besiktning beaktas ej. Vi rekommenderar att du som kund närvarar vid besiktningstillfället.

Se till att din bostad är helt tömd på möbler och lådor så att vi kommer åt överallt. Du kan utgå från vår checklista kring vad du behöver göra inför flyttstädningen för att vara säker på att du inte missar något. Informera oss gärna om du har känsliga material som vi skall vara försiktiga med.

Tänk också på att inte stänga av elen eller vattnet i bostaden då vi behöver tillgång till el och vatten när vi städar.

Självklart, men meddela oss gärna innan så vi kan planera uppdraget efter dina förutsättningar. Om det finns möbler eller föremål kvar i bostaden så rengör vi inte eller flyttar/lyfter dessa utan städar där vi kommer åt enligt ordinarie checklista.

Vi dammtorkar väggar och skurar enligt de generella moment som ingår i vår flyttstädning. Det betyder att vi inte har möjlighet att ta bort fläckar eller märken som inte går bort med en dammtrasa. Önskas detta vill vi gärna veta det men då tillkommer en tilläggskostnad för det extra arbete som krävs och dess medel.

Vi erbjuder nöjd kund-garanti men förväntar oss få reda på detta i samband med att ni får granska städningen.

Vi fakturerar er kort efter vårt arbete slutförts hos er.

Få Personlig Hjälp Med Din Flyttstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn dig trygg med vår flyttstädning

Välj Drott24 för en trygg flyttstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering