Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Kristallkronor. Rengöring, Reparation & Restaurering.

Behöver du rengöra, reparera eller restaurera din kristallkrona? Då har du kommit rätt! Vi tvättar varje prisma för hand med ett specialmedel som får din kristallkrona att se ny ut. Om din kristallkrona har tappat prismor p.g.a trasig stål- eller koppartråd så kan vi även reparera det. Begär en offert idag och få ett pris på din kristallkrona inom 24h.

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Varför välja Drott24 för din rengöring av din kristallkrona?

Rengöring av kristallkrona med Drott24

Vi rengöra kristallkronor och ljuskronor varsamt för hand. Varje primsa få uppmärksamhet och vi använder ett special medel från Prols för att din kristallkrona ska blir glittrande ren.

Om din kristallkrona har tappat prismor p.g.a trasig stål- eller koppartråd så kan vi även reparera det. Normalt brukar det räcka med två timmar, men en kristallkrona som har väldigt många prismor kan arbetet ta uppmot tre timmar eller mer att rengöra.

*Minimidebitering för alla kristallkronor är 2 timmar.

Kontakta oss redan idag på +46 101 615 115 eller info@drott24.se för en kostnadsfri offert, så sammanställer vi en anpassad lösningen för just dig!

Kristallkrona

Hur ser processen ut för en visningsstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Städmedel ingår

Vi använder ett special medel från Prols för att det kristallkrona ska bli skinande ren

Rengöringen Börjar

När du har godkänt offerten så ser vi till att genomföra rengöringen av din kristallkrona på den avtalade dagen och tiden.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Kristallkrona
Varför välja Drott24 för reparation av din kristallkrona?

Reparation & restaurering av kristallkrona

Drott24 erbjuder restaurering och renovering av kristallkronor och ljuskronor. Vi sköter allt från rengöring, ombindning, byte av metalldelar, riktning av stommen, elektrifiering samt utbyte och komplettering av prismor och glasdelar. Vi använder alltid prismor från tiden vid komplettering och har lång erfarenhet av detta. Vår restaurering sker i Södra Stockholm. Bor ni längre bort och inte har möjlighet att lämna eller frakta kristallkronan kan vi mot betalning boka upphämtning.

Kontakta oss redan idag på +46 101 615 115 eller info@drott24.se för en kostnadsfri offert, så sammanställer vi en anpassad lösningen för just dig!

Begär offert för din kristallkrona

Fyll i dina uppgifter för en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och få en offert på din rengöring eller restaurering av din kristallkrona.

Dra av halva kostnaden

Förmånlig Rengöring av Kristallkrona Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del en professionell rengöring av din kristallkrona, men du kan också nyttja RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för städtjänster. Det innebär att du sparar pengar på rengöringen av din kristallkrona, samtidigt som du kan spendera din tid på annat

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.

Få Personlig Hjälp Med Din Kristallkrona

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just din kristallkrona. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn dig trygg när vi hanterar din kristallkrona

Välj Drott24 för en trygg rengöring eller reparation av din kristallkrona. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering