Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Fönsterputs i Stockholm med Nöjd Kund Garanti

Behöver du hjälp med din fönsterputs? Drott24 är experter inom fönsterputs med flera års erfarenhet och massor av certifikationer. Vi tillhandahåller fönsterputsning till dig som bor i Stockholm och Mellansverige. Vi hjälper dig att få rent på dina fönster och ser till att de blir lätt att underhålla de.

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Fönsterputsnings tjänster

Vilka typer av Fönsterputsning erbjuder vi?

Läs om vad som ingår i våra fönsterputsning. Vi både in-och utvändigt fönsterputsning för att få de skinande rena. Vi erbjuder även möjlighet till regelbunden fönsterputsning för att alltid hålla dina fönster i topp kondition.

Fönsterputsning vid behov

Fönsterputs vid behov passar dig som behöver rengöra sina fönster men hellre hade lagt sin tid på annat. Du väljer själv hur ofta dina fönster behöver rengöras och kan själv boka en tid via vår hemsida. Luta dig tillbaka medans vi sköter fönsterputsningen åt dig, på dina villkor!

Fönsterputs på abonnemang

Om du aldrig vill behöva tänka på att dina fönster behöver rengöras så är vår tjänst fönsterputs på abonnemang en klockren lösning. Vi gör tillsammans en samlad bedömning av hur ofta dina fönster behöver putsas och planerar in en återkommande tid efter dina behov. Luta dig tillbaka och njut medans vi sköter fönsterputsningen åt dig.

Inför din fönsterputsning

Vad ska jag tänka på innan Fönsterputsningen?

För att vi ska utföra en så bra fönsterputsning som möjligt så är det viktigt att du tar hänsyn till dessa punkter innan vi påbörjar vårt arbete.

Möbelhantering debiteras extra:

Flytta undan möbler, ta ner gardiner och töm fönsterbrädor. Måste vi flytta möbler eller föremål för att påbörja vår fönsterputsning kan du debiteras en timkostnad för detta.

Befintliga skador:

Om du har befintliga skador på dina fönster, (T.ex repade eller spruckna glas, fel på låsvred eller trasiga persienner). Berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster. Vi utför inte fönsterputsning på skadade eller sprukna fönster.

Åtkomst till fönster:

Om du har ett fönsterlås, glöm inte att lägga fram nyckel eller låsa upp fönstret i förväg.

Exkluderade tjänster:

Rengöring av uterum, vinterträdgårdar och inglasade balkonger ingår inte. Om någon av detta är en tjänst som du behöver så kan vi skicka ett separat prisförslag

Varför välja Drott24 för din fönsterputsning?

Fönsterputsning med Nöjd Kund Garanti

Oavsett om du behöver fönsterputsning enstaka tillfällen eller vill ha en löpande abonnemangstjänst så kan vi på Drott24 uppfylla dina behov. Vi har arbetet med fönsterputsning i Stockholm och mellansverige i snart ett decenium och har utvecklat en arbetsteknik som ingen kan slå. Vi är så pass självsäkra så vi lämnar en Nöjd Kund Garanti för alla kunder som bokar fönsterputsning med oss oavsett om det är på abonnemang eller en enstaka bokning. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vår Nöjd Kund Garanti fungerar.

Fönsterputsning bild
Boka din fönsterputsning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Dra av halva kostnaden

Förmånlig Fönsterputsning Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del av en professionell fönsterputsning, men du kan också dra nytta av RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för städtjänster. Det innebär att du sparar pengar på en professionell fönsterputsning, samtidigt som du håller dina fönster skinande rena. Spendera din tid på det som verkligen betyder något för dig och låt oss sköta putsningen.

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.

Upptäck våra företagstjänster

Företagskunder se hit!

För företag erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som matchar era specifika behov. Klicka nedan för att utforska vårt fulla utbud av tjänster och hitta lösningar som passar just ditt företag.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Storstädningstjänster

Välj om du vill boka din Fönsterputs online med formuläret ovan, via e-posta till info@hdrott24.se, eller ring Kundtjänst: 08 120 021 00. När vi har registrerat din order i systemet skickar vi orderbekräftelsen till din e-post.

Absolut! Om du fyller i formuläret ovan kan du direkt se priset när du fyllt i uppgifterna om antal fönster och typ av fönster samt ev tillägg som du önskar. Om du kontaktar vår kundservice, info@hdrott24.se eller 08 120 021 00, så får du en offert från dem.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle sker avbokning utan kostnad. Vid avbokning 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 50 % av det ordinarie priset och vid 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 75 % av det ordinarie priset. Vid avbokning samma dag debiteras fullt pris. Viktigt att veta är att avbokningskostnaden inte ger rätt till RUT-avdrag.

Vid avbokning eller ombokning ditt städpass vänligen kontakta vår kundtjänst via info@hdrott24.se eller via telefon 08 120 021 00 så hjälper vi dig.

Du kan få fakturor från Drott24 med vanlig post eller skickat till din e-post. Betalningsvillkor är normalt 10 dagar från fakturadatum. Faktura skickas efter utfört uppdrag till din e post.

Fönsterputs är en tjänst som du kan få RUT-avdrag för om du har RUT-avdrag att utnyttja. När vi skickar fakturan till dig drar vi av 50 % av arbetskostnaden och sköter pappersarbetet med Skatteverket. Meddela oss om du inte vill ha RUT-avdraget.

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp.

Vi står för all utrustning som behövs för fönsterputsningen, vi behöver bara tillgång till en stege. Om du inte har någon, tar vi enkelt med en mot en extra kostnad.

Vi kan utföra karmtvätt om du önskar. Ange när du bokar om du vill få fönsterkarmarna rengjorda mot en tilläggskostnad.

Nej, det ingår inte i fönsterputsning.

Ja, om det finns fler fönster så kan vi ofta komma åt. Om det är ett enda fönster kan det vara svårare men vi försöker alltid lösa det.

Ja, om det är ett fönster som vrids runt sin axel. Vi kan inte utföra fönsterputs som måste utföras från yttertaket.håll

Ja vi lämnar alltid 3 dagars garanti på fönsterputsningen.

Plocka gärna undan föremål runt fönstret när fönsterputsaren kommer så att vi enkelt kan komma åt fönstret. Gardiner som är i vägen är bra att ta ner samt om du har möjlighet att flytta större möbler en bit från fönstren. Eventuell stege eller pall kan också behöva finnas på plats. Om fönstren har fönsterlås, lägg fram nycklarna så att vi kan låsa upp.

Du behöver inte vara hemma under hela putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Det finns många aspekter att ta hänsyn till för att ge en korrekt tidsuppskattning. När vi har sett er lokal, bostad eller fastighet alternativt att ni fyllt i vårt formulär för fönsterputsning, kan vi ge en uppskattad tidsåtgång.

Ja, våra fönsterputsare är försäkrade och vi har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.

Berätta för oss innan vi putsar om det finns skador på fönster, ex repor, trasiga lås eller persienner.

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om bostaden är nära en väg eller vatten så brukar vi rekommendera fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna.

Vi putsar fönster i alla väder, förutom vid regn om dina fönster öppnas utåt, eller om temperaturen går ner till -16 grader. I de fallen bokar vi såklart om tiden.

 
 

Varje öppningsbar fönsterbåge, eller luft som det också kallas, räknas som ett fönster.
 
Om ditt fönster har 1 st öppningsbar fönsterbåge är det räknas som ett fönster. Kallas också för 1-luftfönster.
 
Om ditt fönster har 2 st öppningsbara fönsterbågar (ett som går åt höger och ett som går åt vänster) räknas det som två fönster. Kallas också för 2-luftfönster.

Om ditt fönster har 1 st öppningsbar fönsterbåge är det räknas som ett fönster. Kallas också för 1-luftfönster.

Om ditt fönster har 2 st öppningsbara fönsterbågar (ett som går åt höger och ett som går åt vänster) räknas det som två fönster. Kallas också för 2-luftfönster.

Ett överhängt fönster är ett mindre fönster ovanför ett fönster. Det är hängt med gångjärn i överkant eller öppnas som ett vanligt fönster. Det finns överhängda fönster med och utan spröjs.

Spröjs är ribbor som delar in ett fönster i flera mindre rutor.

 
 
Få Personlig Hjälp Med Din Fönsterputs

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn dig trygg med vår fönsterputsning

Välj Drott24 för en trygg fönsterputsning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering