Så hanterar vi Covid -19

Kundtjänst: 08 120 021 00

Så hanterar vi Covid -19

Kundtjänst: 08 120 021 00

Byggstädning Stockholm

Vi erbjuder Etappstädning, Grovstädning, Slutstädning, Finstädning, Fönsterputsning, Stambytt städning, Bärhjälp mm. Vi har självklart kollektivet avtal med ID06.

 • Utbildad personal med kollektivavtal.
 • 100% nöjd kund garanti.
 • Alltid miljömärkta städmedel.
 • Ansvarsförsäkring.

​Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på  08-12002100

7 + 9 =

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Gällande prislista ramavtal städtjänster för 2020

Prislista på övriga tjänster inom byggstädning, grovstädning, städning vid stambyten, fönsterputs, transporter, golvslipningar, golvvård samt akutstädningar 24/7 – 365 dagar om året.

För slutstädning och liknande inom byggbranschen gäller omvänd skattskyldighet beträffande mervärdeskatt. För bodstädning och städning av kontor gäller att fakturor skall innehålla mervärdeskatt.

Alla priser nedan är exklusive moms.

Byggstädning

Bygg- och slutstädning mellan klockan 07:00 – 18:00 350:-/tim
Bygg- och slutstädning mellan klockan 18:00 – 22:00 400:-/tim
Bygg- och slutstädning mellan klockan 22:00 – 07:00 650:-/tim
Brand- och sotsanering mellan klockan 07:00 – 18:00 450:-/tim
Brand- och sotsanering mellan klockan 18:00 – 22:00 650:-/tim
Brand- och sotsanering mellan klockan 22:00 – 07:00 900:-/tim
Finstädning (nyproduktion) en slutstädning exkl. fönsterputs och exklusive tid för extra städning efter besiktning och före inflyttning 25 kr–35:-/kvm
Finstädning (nyproduktion) en slutstädning med inflyttningsstädning inklusive fönster-putsning 50:-/kvm

Slutstädning pris per enstaka lägenheter exklusive fönsterputs.

1 rum och kök 1300:-/lägenhet
2 rum och kök 1800:-/lägenhet
3 rum och kök 2300:-/lägenhet
4 rum och kök 3300:-/lägenhet
5 rum och kök 3800:-/lägenhet
6 rum och kök 4500:-/lägenhet

Stambytt städning av enstaka utrymmen

Separat wc 150:-/st
Badrum 250:-/st
Hall 150:-/st
Större garderob 150:-/st
Kök 1450:-/st
Sovrum 250:-/st
Tvättrum 250:-/st
Övriga rum 250:-/st

Städning av byggbodar

Mannskapsbodar 88:-/bod vid 3ggr/vecka
Kontorsbodar 88:-/bod
Toalettbodar 44:-/bod
Mannskapslokaler (25–75 kvm) 350:-/timme
Bygg fönsterputs (4–sidig byggfönsterputs 80:-/båge) offert
Slutbyggstädning offert
Grovstädning offert

Finns det möjlighet att en representant från vårat företag kan få besöka er för att få presentera vårat städkoncept?

Kollektivet avtal, id06, Svens talande medarbetare, Drott Har mkt ref!

Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta mig.

Byggstädning Stockholm

 

Vid ett bygge är det mycket som ska göras och det blir lätt väldigt smutsigt. Finmalt damm ligger som en hinna överallt, grus och annat skräp täcker golv och mark. Vare sig du är en privatperson som håller på med ett mindre bygge eller ett företag med ett större projekt så brukar behovet av byggstädning på ett eller annat sätt både behövas, men framför allt så underlättar det. Vi på Drott 24  vill vara din städfirma för att utföra byggstädning. Vi finns i Stockholm och arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Vi är specialister på byggstädning och har under många år arbetat för att förfina våra tekniker och för att kunna tillgodose alla kunders olika behov.

Vi erbjuder alla de tjänster du kan tänkas behöva inom byggstädning och det går bra att bygga ihop skräddarsydda lösningar baserade på dina önskemål. Ibland vill man t ex endast ha hjälp med slutstädningen, men ibland behöver man även assistans med fönsterputsning och bortforsling av sopor. Hos oss kan du sätta ihop en tjänst helt anpassad efter dina behov.

Anlita oss för din byggstädning

Drott 24 byggstäd  har en gedigen erfarenhet av byggstädning och arbetar tryggt, effektivt och noggrant – vi har arbetat med byggstädning i många år och har utvecklat en mycket förfinad teknik som garanterar dig som kund att inget förbises. Vi vet vad som behövs för att uppnå ett fullgott resultat och förstår vikten av ett skinande rent och hygieniskt slutresultat. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med oss, därför lämnar vi inget åt slumpen.

Önskar du hjälp med byggstädning Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig så ordnar vi en offert enligt dina önskemål och berättar mer i detalj vad som ingår i våra tjänster

Koncernen omfattar :

Finns det möjlighet att en representant från vårat företag kan få besöka er för att få presentera vårat städkoncept? 

Kollektivet avtal, ido6

Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta oss, drott 24 08-1200 2100 info@drott24.se

Kundbesök, Offert, kostnadsfritt.

Professionell byggstädning i ditt hem. Privat & Företag

Vi är specialister på helhetslösningar för Byggstädning

Ska du flytta in i ett nybyggt hus eller kanske renovera en del av ditt nuvarande hem? I så fall kan vi varmt rekommendera dig att beställa en byggstädning av oss. På så vis säkerställer du att ditt hem är 100 % rent och fritt från skadligt byggdamm och hälsovådliga kemikalier.

Det är många som drömmer om att flytta in i ett nybyggt hem. Lika många är det som drömmer om ett nyrenoverat badrum eller kök. Att bo i ett hem som är nybyggt eller nyrenoverat medför dock vissa konsekvenser som många inte tänker på. Bland annat kan skadliga dammpartiklar sväva runt i luften och lägga sig i springor och vrår. Dessa är direkt dåliga för din hälsa och det bör därför utföras en grundlig byggstädning innan du packar upp möbler och inredning.

Förutom byggdamm kan det också finnas svåra fläckar av målarfärg och lim. En professionell byggstädning kan dock ta bort allt detta samt städa din bostad inför inflyttning. Vi på I-Drott 24 utför gärna din byggstädning. Vi lovar dig ett skinande rent hem med glänsande ytor, fria från damm och smuts.

Behöver du hjälp med byggstädning?

I de flesta hem runt om i landet utförs det regelbundet ombyggnationer och renoveringar. Lika vanligt är det med nyproduktioner och nybyggen. När nya ytskikt har installerats och kommit på plats är det dock inte rekommenderat att flytta in utan att en grundlig städning av alla ytor har genomförts.

När snickare och andra byggarbetare tar med sig sina verktyg lämnar de bostaden i ett smutsigt skick. Kvar finns byggdamm, plast, papp, tejp, fläckar och smutsiga fönster. I-Drott 24 genomför en grundlig byggstädning som gör ditt hem skinande rent. Vi avlägsnar överblivet byggnadsmaterial och skurar från golv till tak. Dessutom ingår det fönsterputsning och rengöring av fönster- och dörrkarmar.

När våra professionella städare är klara genomför vi tillsammans en besiktningskontroll för att försäkra oss om att både du och vi är nöjda med resultatet.

Vad kostar en byggstädning?

Ta reda på vad det skulle kosta att byggstäda ditt hem genom att fylla i vårt formulär. Du ser då direkt på hemsidan vad det kostar.

Beställ en byggstädning av oss

Du kan boka en byggstädning av I-Drott 24 direkt på vår hemsida. Fyll i dina kontaktuppgifter, adress, antalet kvadratmeter som ska byggstädas samt information om till exempel överlämning av nycklar. Uppge vilket datum och vilken tid du önskar byggstädningen. Du får en prisuppgift redan innan du bekräftar bokningen.

Detta ingår i vår byggstädning

I vår byggstädning ingår allt vi behöver för att utföra den med ett professionellt resultat. Vi tar med oss all nödvändig städutrustning samt miljövänliga städprodukter. Vi har välutbildad personal med lång erfarenhet som städar, vilket garanterar dig ett fläckfritt och fint resultat.

10 Fördelar med byggstädning av oss

Om du bokar en byggstädning av I- Drott 24 får du en rad fördelar. Vi lovar dig bland annat att:

 • Ta bort alla dammpartiklar som är skadliga för din hälsa
 • Använda städprodukter som är miljövänliga och snälla mot människor
 • Putsa byggnadens alla fönster
 • Besikta byggnaden efter utförd städning
 • Städa med hjälp av välutbildad personal med lång erfarenhet, ID06
 • Inkludera ansvarsförsäkring och tre dagars garanti
 • Du kan använda RUT-avdraget på vår tjänst – därmed betalar du endast 50 % av vår faktiska arbetskostnad
 • Alltid  städmedel ingår
 • Fast pris som tål att jämföras
 • Nöjd – Kundgaranti

Offert inom 60 minuter