Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Professionell Byggstädning. Vi har många års erfarenhet.

När byggprojektet är färdigt och byggdammet har lagt sig, är det dags för en grundlig byggstädning. På Drott24 erbjuder vi professionell byggstädning för att säkerställa att din nya eller renoverade byggnad är redo för användning. Vårt erfarna team tar hand om allt från att avlägsna byggdamm och smuts till att polera ytor och rengöra fönster. Vi ser till att varje detalj är perfekt, så att du kan njuta av en ren och säker miljö. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upplev skillnaden med vår byggstädning.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Professionell Byggstädning i Stockholm

Professionell Byggstädning med Drott24

Vid en byggnation är det mycket damm, grus, sågspån, plast m.m. som samlas och skräpar ned. En byggstädning är ett måste och kanske inte det första man vill ställa sina anställda att göra.

Låt oss på Drott24 bli din städpartner för byggstädning. Med lång erfarenhet av små som stora städuppdrag kan vi hjälpa till i hela Stockholmsregionen, Mälardalen och Mellansverige tack vare våra lokalkontor. Vår personal ser alltid till att finnas på plats på utsatt tid, med rätt utrustning och ett leende på läpparna.

Vi är specialister på byggstädning och har under många år arbetat för att effektivisera och bli bäst på just byggstädning, även om kundens behov varierar så ser vi till att lösa problemet. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.Drott24 är en komplett leverantör av lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som strävar efter att göra er vardag enklare och mer smidig. När ni blir kunder hos oss kan ni räkna med enkelhet och förmånliga erbjudanden. Vi ger er möjligheten att anlita oss för garagestädning och få ännu fler fördelar för att göra er vardag ännu mer bekväm.

Hur ser processen ut för vår byggstädning?

Personligt möte

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

Städmedel ingår

I vår byggstädning ser vi till att använda rätt maskiner och medel för att få det skinande rent.

Städningen börjar

Vi utför byggstädningen på utsatt dag och tid. Vi slutar inte tills utrymmet är skinande rent!

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din byggstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för vår byggstädning 

Vi har ID06 vilket gör att vi enkelt kan ta oss in på ert bygge och utföra städuppdraget.

Du kan få fakturor från Drott24 med vanlig post eller skickat till din e-post. Betalningsvillkor är normalt 20 dagar från fakturadatumet. Önskas andra upplägg eller lösningar tas det till diskussion.

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle sker avbokning utan kostnad. Vid avbokning 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 50 % av det ordinarie priset och vid 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället debiteras 75 % av det ordinarie priset. Vid avbokning samma dag debiteras fullt pris. Viktigt att veta är att avbokningskostnaden inte ger rätt till RUT-avdrag.

Vid enstaka byggstädningar ingår ej städmedlet. Men vid önskemål kan vi tillsammans ta fram det upplägget som passar er.

Självklart! Vi har sekretess och tystnadsplikt kring allt som rör ert bygge.

Vi som bolag och vår personal är helförsäkrade under hela uppdraget hos er.

Få personlig hjälp med er byggstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår byggstädning

Välj Drott24 för en trygg byggstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering