Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Din Kompletta Dödsbo Partner

Vi på Drott24 erbjuder en heltäckande helhetslösning för dödsbon, med tjänster som värdering, tömning, städning och sanering. Vårt erfarna team hanterar hela processen med omsorg och professionalism, vilket ger dig tid och utrymme att fokusera på andra viktiga aspekter under en svår tid. Med över 20 års erfarenhet och en stark lokal närvaro över hela Sverige, kan du lita på att vi levererar tjänster av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Inkluderade tjänster

Vad Ingår i Vår Dödsbo Helhetslösning?

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning/sanering och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Värdering av dödsboet

I vår helhetslösning med värdering av ert dödsbo samarbetar vi med ett brett kontaktnät för att kunna erbjuda er bästa möjliga pris för ert bohag. Vår värdering är alltid kostnadsfri och ni kan själva välja att sälja hela eller delar av ert bohag. I samband med värderingen får ni även offert på dödsbo tömning, städning och eventuella andra tjänster som önskas från oss.

Städning av dödsboet

Dödsbostädning fungerar på samma sätt som en flyttstädning. Hemmet städas grundligt och noggrant av vår personal. Dödsbostädning kan du beställa för sig, eller ta del av vårt helhetserbjudande vilket är den mest kostnadseffektiva lösningen och som ger dig tid över till annat.

Tömning av dödsboet

Vid dödsbotömningen tar vi bort allt gods från bostaden. Det som inte skall säljas till oss eller behållas ser vi till att återvinna på en sopcentral. Vid sortering följer vi återvinnings-regler för att värna om vår gemensamma miljö.

Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök av dödsbo Stockholm eller äldreflytt/hem. Ett besök av den aktuella bostaden är nödvändig för en genomgång av boets omfattning och hantering. För att därefter kunna överlämna ett kostnadsförslag. Detta besök är ej bindande.

Dödsbo Helhetslösning

Dödsbo helhetslösing i hela Sverige

Drott24 är din personliga leverantör av tjänster inom dödsbo. Vi hjälper kunder över hela Sverige tack vare våra lokalkontor kan vi agera snabbt och finns lokalt. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.
När du anlitar oss för dödsbotjänster kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som genomför uppdraget på utsatt dag och tid. Vill du veta mer om vår tjänst med dödsbo helhetslösning? Boka enkelt på knappen nedan för att komma igång.

Så fungerar vår Dödsbo helhetslösning

Första kontakt

Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

Värdering av hem

Vi samarbetar med uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av de saker som är värdefulla i ditt dödsbo.

Offert

Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

Godkännande

Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 

Avslut

Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

Begär en offert

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Dödsbotjänster.

Ja vi erbjuder samtliga dödsbo tjänster antingen som separata tjänster eller som en dödsbo helhetslösning.

I vår dödsbo tömning ingår packning och tömning av ert bohag. Vi kan även magasinera alternativt transportera det till en ny adress enligt överenskommelse då går det under vår tjänst ”Dödsbo bortforsling”.

I vår dödsbo städning ser vi till att hemmet blir skinande rent efter en dödsbo tömning. På så sätt är den redo för försäljning alternativt inflyttning av ett nytt bohag.

En dödsbo sanering är en städning av ett grovt nedsmutsat hem. Det kan handla om gifter, sopor, avföring & urin samt andra grövre nedsmutsningar.

Vid en dödsbo värdering går vi igenom ert bohag och ger er ett bud på hela eller delar av ert bohag. Om ni önskar att sälja allt mest för att bli av med det kan vi även bistå att köra det som skall slängas till soptippen.

Vid ett dödsbo uppköp kommer vi köpa upp hela eller delar av ert dödsbo. Om det blir möbler och annat kvar som ni önskar slänga kan vi även bistå med att köra det till soptippen.

Drott24 har kollektivavtal och arbetar enligt Svensk lag och riktlinjer. Vi tar vårt arbete på fullaste allvar och värnar om vår personal varje dag.

Om olyckan skulle vara framme och något går sönder har vi ansvarsförsäkring som täcker den eventuella olyckan/skadan.

Vi utgår från Mälardalen/Stockholm. Men utför även tjänster +/- 30 mil ifrån Stockholm.

Vi kan transportera bohaget över hela Europa om det önskas.

Våra experter kommer titta på ert dödsbo och ge er bra betalt för det vi ser ett värde i och även betalt för det som kanske inte har ett marknadsmässigt värde men som kan säljas i vår antik-butik i Tumba.

Vi på Drott24 är specialister på dödsbo-tjänster och har varit det dom senaste +20 åren. Vår personal är vana vid alla dom olika delarna inom dödsbo tjänster vilket gör oss till ett tryggt val för en professionell process.

 
 
Få personlig hjälp med ert dödsbo

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med våra dödsbo tjänster

Välj Drott24 för trygga dödsbo tjänster. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering