Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Dödsbo helhetslösning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på +46 101 615 115 eller skicka mail till info@drott24.se

Varför välja drott?

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Vad ingår i vår Dödsbo helhetslösning?

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning/sanering och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

I vår helhetslösning med värdering av ert dödsbo samarbetar vi med ett brett kontaktnät för att kunna erbjuda er bästa möjliga pris för ert bohag. Vår värdering är alltid kostnadsfri och ni kan själva välja att sälja hela eller delar av ert bohag. I samband med värderingen får ni även offert på dödsbo tömning, städning och eventuella andra tjänster som önskas från oss.

Vid dödsbotömningen tar vi bort allt gods från bostaden. Det som inte skall säljas till oss eller behållas ser vi till att återvinna på en sopcentral. Vid sortering följer vi återvinnings-regler för att värna om vår gemensamma miljö.

Dödsbostädning fungerar på samma sätt som en flyttstädning. Hemmet städas grundligt och noggrant av vår personal. Dödsbostädning kan du beställa för sig, eller ta del av vårt helhetserbjudande vilket är den mest kostnadseffektiva lösningen och som ger dig tid över till annat.

Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök av  dödsbo Stockholm eller äldreflytt/hem. Ett besök av den aktuella bostaden är nödvändig för en genomgång av boets omfattning och hantering. För att därefter kunna överlämna ett kostnadsförslag. Detta besök är ej bindande.

Vårt dödsbo erbjudande

Kostnadsfritt hembesök för konsultation. Kostnadsfri värdering om du vill sälja lösöre och bohag. Kostnadsfri offert.

Med en helhetslösning hjälper vi er att tömma dödsbo och hem med bortforsling och städning. Vi hjälper er hela vägen!

Bortforsling av lösöre och bohag för återbruk, återvinningscentral och för magasinering.

Vi utför dödsbostädning samt flyttstädning av hem som klarar alla behov och krav inför försäljning och inflytt direkt.

Vi samarbetar med uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av de saker som är värdefulla i ditt dödsbo. Självklart är denna värdering helt kostnadsfri.

Vi sorterar och återvinner allt så att det återvinns på ett miljövänligt sätt.

Vi hjälper er att sälja på auktion vid behov.

Vi kan köpa möbler, Inventarier, Fordon, MC, Bil, Husvagn, Husbil etc. Betalning sker omgående.

Vi samarbetar med flera stadsmissionen och skänker efter samtycke från er.

Efter boendes bortgång kan dödsboet komma att hamna i ett dåligt skick. Mögel, nikotin/tobakslukt, kroppsvätskor, blodfläckar, avföring och urinskador, luktsmitta , liksanering efter dödsfall och vattenskador är inte ovanligt. Då krävs det en ordentlig sanering av dödsboet. Vi ser självklart till att komma fram till en specifik lösning utifrån era behov. Med vår expertis och 20 års erfarenhet kan du lita på oss som tusentals tidigare kunder.

Vi kan hjälpa er med försäljning av bostaden. Till ett lågt arvode.

Så fungerar vår Dödsbo helhetslösning

1.FÖRSTA KONTAKT
Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

2. VÄRDERING AV HELA HEMMET

Vi samarbetar med uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av de saker som är värdefulla i ditt dödsbo. Självklart är denna värdering helt kostnadsfri.

3. OFFERT
Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

4. GODKÄNNANDE
Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 
 
 

5. AVSLUT
Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

Varför anlita drott24?

Drott24 är din personliga leverantör av tjänster inom dödsbo. Vi hjälper kunder över hela Sverige tack vare våra lokalkontor kan vi agera snabbt och finns lokalt. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.

När du anlitar oss för dödsbotjänster kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som genomför uppdraget på utsatt dag och tid. Vill du veta mer om vår tjänst med dödsbo helhetslösning? Boka enkelt på knappen nedan för att komma igång.

Din dödsbo partner i Sverige

DE BÄSTA VILLKOREN

Vår anställda personal har lång erfarenhet och goda villkor hos oss på Drott24.

PERSONLIGT STARTMÖTE

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

UTFÖRANDE

Vi utför uppdraget på bestämd dag och tid. Och tummar inte en sekund på kvalitén.

NÖJD KUND

Vårt mål är att alla våra projekt slutar med nöjda kunder som vill använda/rekommendera oss.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Dödsbotjänster.

Ja vi erbjuder samtliga dödsbo tjänster antingen som separata tjänster eller som en dödsbo helhetslösning.

I vår dödsbo tömning ingår packning och tömning av ert bohag. Vi kan även magasinera alternativt transportera det till en ny adress enligt överenskommelse då går det under vår tjänst ”Dödsbo bortforsling”.

I vår dödsbo städning ser vi till att hemmet blir skinande rent efter en dödsbo tömning. På så sätt är den redo för försäljning alternativt inflyttning av ett nytt bohag.

En dödsbo sanering är en städning av ett grovt nedsmutsat hem. Det kan handla om gifter, sopor, avföring & urin samt andra grövre nedsmutsningar.

Vid en dödsbo värdering går vi igenom ert bohag och ger er ett bud på hela eller delar av ert bohag. Om ni önskar att sälja allt mest för att bli av med det kan vi även bistå att köra det som skall slängas till soptippen.

Vid ett dödsbo uppköp kommer vi köpa upp hela eller delar av ert dödsbo. Om det blir möbler och annat kvar som ni önskar slänga kan vi även bistå med att köra det till soptippen.

Drott24 har kollektivavtal och arbetar enligt Svensk lag och riktlinjer. Vi tar vårt arbete på fullaste allvar och värnar om vår personal varje dag.

Om olyckan skulle vara framme och något går sönder har vi ansvarsförsäkring som täcker den eventuella olyckan/skadan.

Vi utgår från Mälardalen/Stockholm. Men utför även tjänster +/- 30 mil ifrån Stockholm.

Vi kan transportera bohaget över hela Europa om det önskas.

Våra experter kommer titta på ert dödsbo och ge er bra betalt för det vi ser ett värde i och även betalt för det som kanske inte har ett marknadsmässigt värde men som kan säljas i vår antik-butik i Tumba.

Vi på Drott24 är specialister på dödsbo-tjänster och har varit det dom senaste +20 åren. Vår personal är vana vid alla dom olika delarna inom dödsbo tjänster vilket gör oss till ett tryggt val för en professionell process.

 
 

Kostnadsfri offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Dödsbo Stockholm – Dödsbo i hela Sverige – Köper dödsbo – Dödsbo tömning – Dödsbo bortforsling – Dödsbo köpes – Sälja dödsbo – Tömma dödsbo – Tömma dödsbo Stockholm – Tömning av dödsbo pris -Dödsbostädning – Dödsbotömning – Dödsbovärdering.

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert

Vi utför tjänster i dessa län