Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Dödsbo värdering

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på +46 101 615 115 eller skicka mail till info@drott24.se

Varför välja drott?

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Vad ingår i Dödsbo värdering?

En dödsbo värdering är en värdering av de tillgångar som finns i bohaget vid en bortgång. Med vår erfarna och kunniga personal får ni rätt värdering enligt marknadsvärdet för era hela eller delar av ert bohag. När ni får ett pris av oss är det helt upp till er om önskar sälja eller ej. 

Vi går tillsammans med dig igenom samtliga tillhörigheter som ska värderas. Vi arbetar dagligen med värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo. 

Vi värderar hela eller delar av dödsboet enligt vad vi kom överens om vid genomgången av dödsboet. 

Efter värderingen sammanställer vi samtliga värderade tillhörigheter och du får ett underlag på tillhörigheternas värderade marknadsvärde. Vi erbjuder även uppköp av delar eller hela dödsboet vilket ger dig möjlighet att snabbt få loss pengarna i dödsboet utan krångel med att själv sköta försäljningen.

Så fungerar vår Dödsbo värdering

1.FÖRSTA KONTAKT
Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

2. OFFERT
Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

3. GODKÄNNANDE
Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 
 
4. UTFÖRANDE

Vi utför arbetet utifrån vad som är bestämt i offerten.

5. AVSLUT
Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

Varför anlita drott24?

Drott24 är din personliga leverantör av tjänster inom dödsbo värdering. Vi hjälper kunder över hela Sverige tack vare våra lokalkontor, vi finns tillgängliga med kort varsel. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.

När du anlitar oss för värdering kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som värderar och ger dig rätt betalt. Vill du veta mer om vår tjänst med värdering? Boka enkelt din värdering på knappen nedan för att komma igång.

Rätt värdering med drott24

DE BÄSTA VILLKOREN

Vår anställda personal har lång erfarenhet och goda villkor hos oss på Drott24.

VID VÄRDERING

Vi genomför värderingen tillsammans fysiskt eller digitalt där vi tittar på vad vi är intresserade av.

PRIS

Vi ger dig ett pris på de förmål vi är intresserade av och du får själv välja om du önskar gå vidare med affären.

NÖJD KUND

Vi hoppas att du är nöjd med din försäljning och fått rätt betalt. Vi finns redo tills nästa gång!

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Dödsbotjänster.

Ja vi erbjuder samtliga dödsbo tjänster antingen som separata tjänster eller som en dödsbo helhetslösning.

I vår dödsbo tömning ingår packning och tömning av ert bohag. Vi kan även magasinera alternativt transportera det till en ny adress enligt överenskommelse då går det under vår tjänst ”Dödsbo bortforsling”.

I vår dödsbo städning ser vi till att hemmet blir skinande rent efter en dödsbo tömning. På så sätt är den redo för försäljning alternativt inflyttning av ett nytt bohag.

En dödsbo sanering är en städning av ett grovt nedsmutsat hem. Det kan handla om gifter, sopor, avföring & urin samt andra grövre nedsmutsningar.

Vid en dödsbo värdering går vi igenom ert bohag och ger er ett bud på hela eller delar av ert bohag. Om ni önskar att sälja allt mest för att bli av med det kan vi även bistå att köra det som skall slängas till soptippen.

Vid ett dödsbo uppköp kommer vi köpa upp hela eller delar av ert dödsbo. Om det blir möbler och annat kvar som ni önskar slänga kan vi även bistå med att köra det till soptippen.

Drott24 har kollektivavtal och arbetar enligt Svensk lag och riktlinjer. Vi tar vårt arbete på fullaste allvar och värnar om vår personal varje dag.

Om olyckan skulle vara framme och något går sönder har vi ansvarsförsäkring som täcker den eventuella olyckan/skadan.

Vi utgår från Mälardalen/Stockholm. Men utför även tjänster +/- 30 mil ifrån Stockholm.

Vi kan transportera bohaget över hela Europa om det önskas.

Våra experter kommer titta på ert dödsbo och ge er bra betalt för det vi ser ett värde i och även betalt för det som kanske inte har ett marknadsmässigt värde men som kan säljas i vår antik-butik i Tumba.

Vi på Drott24 är specialister på dödsbo-tjänster och har varit det dom senaste +20 åren. Vår personal är vana vid alla dom olika delarna inom dödsbo tjänster vilket gör oss till ett tryggt val för en professionell process.

 
 

Kostnadsfri offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Dödsbo Stockholm – Dödsbo i hela Sverige – Köper dödsbo – Dödsbo tömning – Dödsbo bortforsling – Dödsbo köpes – Sälja dödsbo – Tömma dödsbo – Tömma dödsbo Stockholm – Tömning av dödsbo pris -Dödsbostädning – Dödsbotömning – Dödsbovärdering.

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert

Vi utför tjänster i dessa län