Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Flyttservice i Stockholm. Transport från dörr till dörr

Vi på Drott24 har över 20 års erfarenhet av att flytta bohag. Vi är en flyttfirma i stockholm som erbjuder professionella, säkra och effektiva flyttar. Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar och kan hantera allting från packning till transport. Oavsett om du ska flytta inom Stockholm eller till en ny stad så kan du räkna med att drott24 levererar dina värdesaker säkert och i god tid. Klicka på offert kanppen nedan och få en kostnadsfri offert på din nästa flytt!

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Inkluderade tjänster

Vad Ingår I Vår Flyttservice?

Nedan kan ni ser vad som ingår i vår flyttservice. Självklart är vi fullt försäkrade under vår ansvarsförsäkring så ni kan känna er trygga under flytten.

Fullständig flyttservice

Vårt team är inte bara där för att flytta dina saker. Vi bär ut allt från din bostad, inklusive biytor som förråd, och placerar de i din nya bostad. Du kan välja vår service utan packning, där du själv ansvarar för att allt är packat och klart, eller så kan du lägga till vår packningstjänst för en ännu mer avslappnad flytt.

Lån av flyttkartonger

Lån av flyttkartonger ingår i våra flyttar. Vi har alla typer av flyttkartonger som du kan behöva från garderobslådor till skyddslådor för dina ömtåliga ägodelar. Vi levererar flyttkartongerna till dig i god tid innan flytten och de hämtas upp när du är färdig.

Nedmontering och skydd

Vi tar hand om nedmontering av mindre möbler och armaturer samt skyddar dina möbler under transporten med filtar och spännband. Detta inkluderar även skyddande överdrag för sängar och soffor.

Transport från dörr till dörr

Våra skickliga anställda packar dina värdesaker med omsorg och flyttar de direkt till din nya bostad. Med drott24 så får du en professionell flyttservice till bra pris

Tilläggstjänst - Packningshjälp

Vi erbjuder packningshjälp där vår erfarna personal sköter hela packningen av din bohag inklusive dina värdesaker

Tilläggstjänst - Återvinning

Vi erbjuder även en återvinningstjänst för de föremål du inte längre behöver. Vi tar hand om allt från hämtning till korrekt bortskaffande av både återvinningsbart material och farligt avfall

Flyttpriser

Se vilka priser vi tar för våra flyttar

Kontakta oss för en personlig offert eller bläddra genom våra standardpriser för att hitta det paket som bäst matchar dina förväntningar och flyttbehov.

Liten Lägenhet

Perfekt för utrymmen upp till 40 m²

Tid: ca 4 timmar

Mellan Lägenhet

Perfekt för utrymmen upp till 50 m²

Tid: ca 5 timmar

Mellanstor Lägenhet

Perfekt för utrymmen upp till 60 m²

Tid: ca 6 timmar

Stor Lägenhet

Perfekt för utrymmen upp till 70 m²

Tid: ca 6,5 timmar

Större Lägenhet

Perfekt för utrymmen upp till 80 m²

Tid: ca 7 timmar

Rymligt Hem

Perfekt för utrymmen upp till 100 m²

Tid: ca 7,5 timmar

Varför välja Drott24 för din flytt?

Proffessionell Flytthjälp med Drott24

Drott24 är en flyttfirma i stockholm som erbjuder professionella, säkra och effektiva flyttar. Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar och kan hantera allting från packning till transport. Vår personal är alltid på plats på utsatt tid för att genomföra flytten med ett leende på läpparna. Vi har dessutom kollektivavtal och ansvarsförsäkring ifall en olycka skulle inträffa så du som kund kan känna en trygghet i ert bohag.

Om du har fler frågor eller funderingar gällande vår flyttservice, tveka inte på att höra av dig till vår kompetenta kundtjänst på +46 101 615 115 eller info@drott24.se.

Flyttservice bild

Hur ser processen ut vid flytt?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Försäkring ingår

När vi inleder en flytt så täcks hela ditt bohag av vår ansvarsförsäkring under vårt arbetet tillsammans.

Flytten påbörjas

När du har godkänt offerten så ser vi till att genomföra flytten på den avtalade dagen och tiden som vi har kommit överens om.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din flytt

Få en offert på din flytt!

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Dra av halva kostnaden

Förmånliga flytt tjänster Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del en professionella flytt tjänster, utan du kan också nyttja RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för flytt tjänster. Det innebär att du sparar pengar på att flytta, samtidigt som du kan spendera din tid på annat

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.

Upptäck våra företagstjänster

Företagskunder se hit!

För företag erbjuder vi skräddarsydda flytt tjänster som matchar era specifika behov. Klicka nedan för att utforska vårt fulla utbud av tjänster och hitta lösningar som passar just ditt företag.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Flytt tjänster

Ifall du inte bokat packning av oss skall hela ditt bohag vara nedpackat och redo i kartonger och möbler lättillgängliga att bäras ut på flyttdagen. Om du önskar boka till tjänsten packning kontakta oss i samband med din bokning så hjälper vi dig på Drott24 även med detta.

I din flytt ingår lättare nedmontering. Vi kan t.ex. skruva ner lampor, soffa, säng eller enklare hyllor för att kunna bära ut den. Har du många saker som ska monteras ner kan vi boka på en montör som hjälper till. Exempelvis garderobs system som till Ikeas PAX ingår inte i lättare nedmontering.

Vi kan hjälpa dig flytta i hela Sverige och även utanför Sverige vid önskemål. Offerten vi tar fram anpassas efter flyttstorleken och sträckan för att köra ditt bohag.

Vi erbjuder inte flyttlådor inkluderat i priset men vi kan både sälja flyttlådor till dig eller låna ut till en summa. Kontakta oss gällande detta så tar vi fram den lösning som passar dig. Både för små som stora flyttlådor.

Ditt bohag är försäkrat under hela flytten med oss. Detta för att du skall känna dig trygg ifall olyckan är framme. Har du fler frågor kring försäkringen kontakta gärna oss.

Certifieringar

Känn dig trygg med vår flyttservice

Välj Drott24 för en trygg flyttservice. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering