Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Fönsterputsning

Vi sköter din fönsterputsning med skräddarsydda tjänster till ett bra pris.

Erbjudande
50% rabatt på
första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Hur går det till?

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell samt auktoriserad tjänst.

Vad ingår i vår fönsterputsning?

Som företag är det extra viktigt att alltid ge ett bra intryck då potentiella kunder besöker er arbetsplats. Ett enkelt sätt att göra det är genom att se till att det alltid är rent och fint, framför allt genom att se till att era fönster alltid är skinande rena. Det höjer helhetsintrycket och släpper in mer ljus!

Vi erbjuder fönsterputsning till företag till rimliga priser, men alltid med samma glänsande resultat. Tillsammans kommer vi fram till en plan som passar er vare sig våra tjänster såväl är långvariga som kortvariga. Vi putsar från insidan samt utsidan och medtar självklart de verktyg som behövs för att maximera rena fönster och glas.

Beroende på vart vi ska putsa fönsterna anpassar vi arbetet för att komma åt så bra som möjligt på alla ställen. Vi tar oss an såväl låga som höga höjder och ingen smuts är för svår att hantera. Våra medarbetare på Stockholms. Drott 24  putsar fönster hemma hos dig som privatperson för att underlätta i vardagen, eller på företaget där vi snyggar till såväl kontorsfönster, skyltfönster, dörrar och glasväggar. Vi skrubbar glasen för era anställda och kunder med snygga resultat för en stilren arbetsplats och ett imponerande intryck.

Smuts som samlas på fönstren kan vara damm, fingeravtryck, fläckar, salt, snö och grus bland annat, men när vi varit där är allt borta igen. Med skinande fönster bidrar man till en renare känsla i fastigheten. Alla kan behöva fönsterputs vare sig det är hemma eller på jobbet. Vi underlättar städningen av hela fastigheten bara genom att rengöra fönstren och garanterar kundnöjdhet.

Så fungerar vår Fönsterputsning

Vi på Drott24 tycker det är en självklarhet att ert företag skall ha skinande rena fönster. Vår fönsterputsning erbjuds till företag i Stockholm/Mälardalen och hela Mellansverige tack vare våra lokalkontor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser men med samma skinande resultat. 

Vi hjälper till med alla typer av fönster vare sig det är inomhus/utomhus eller på högre höjder (vi innehar certifikat för höghöjdsstädning/fönstertvätt). Vår personal gör alltid sitt yttersta för att ni som kund skall vara nöjd och finns på plats på utsatt tid och dag. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på knappen nedan.

Varför anlita drott24?

Kollektivavtal

Alla vår personal är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

Nöjd kund-garanti

Arbetet är inte klart förrän du är nöjd. Därför erbjuder vi dig kund-garanti.

Erfaren personal

Vår personal har lång erfarenhet och är utbildade inom yrket.

Säkerhetskontroll

All vår personal bakgrundskollas, har arbetstillstånd och Service-ID:n från Almega.

Försäkringar

Vi har både ansvars- och personalförsäkringar genom If och Fora.

ISO-Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Trygg fönsterputsning i Stockholm

DE BÄSTA VILLKOREN

Våra anställda har lång erfarenhet och bra villkor. Vilket ger dig som kund det bästa resultatet.

PERSONLIGT STARTMÖTE

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

STÄDMEDEL INGÅR

I vår fönsterputsning ingår alla städmedel som krävs för att göra era fönster fläckfria.

DIN FÖNSTERPUTS KAN BÖRJA!

Vi finns på plats på utsatt dag och tid och genomför arbetet med ett fläckfritt resultat.

Referenser

Dags att komma igång?

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert eller för att veta mer om våra tjänster