Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Fönsterputsning för Företag.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hålla dina fönster klara och rena, oavsett om det gäller en liten butiksfasad eller flera våningar av kontorsfönster. Vårt erfarna team hanterar varje utmaning med noggrannhet och effektivitet, använder professionell utrustning för att lämna dina fönster i perfekt skick. Med vår service förbättras inte bara din fastighets utseende utan också arbetsmiljön för dina anställda och besökare. Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert och låt oss göra dina fönster skinande rena och inbjudande.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Inkluderade tjänster

Vad Ingår I Vår Fönsterputsning?

Som företag är det extra viktigt att alltid ge ett bra intryck då potentiella kunder besöker er arbetsplats. Ett enkelt sätt att göra det är genom att se till att det alltid är rent och fint, framför allt genom att se till att era fönster alltid är skinande rena. Det höjer helhetsintrycket och släpper in mer ljus!

Fönsterputsning

Håll dina fönster klara och rena med Drott24’s professionella fönsterputsningstjänst. Vi erbjuder effektiva lösningar till företag till rimliga priser, levererar alltid ett skinande resultat. Oavsett om det är en långsiktig eller kortvarig plan du behöver, anpassar vi våra tjänster efter dina behov. Vi tar hand om både insidan och utsidan av fönstren, och medför alla nödvändiga verktyg för att garantera maximal renhet.

Varför ska man fönsterputsa?

Smuts som samlas på fönstren, från damm till fingeravtryck och fläckar, kan snabbt göra en fastighet ser nedgången ut. Med regelbunden fönsterputsning förnyar du inte bara utseendet på din fastighet utan bidrar också till en renare och mer inbjudande atmosfär. Oavsett om det är hemma eller på jobbet, hjälper vi till att underlätta städningen och garanterar skinande fönster för en förbättrad upplevelse.

Professionell Fönsterputsning i Stockholm

Professionell Fönsterputsning

Vi på Drott24 anser att klara och rena fönster är ett måste för varje företag. Vår fönsterputsning är tillgänglig för företag i Stockholm/Mälardalen och hela Mellansverige tack vare våra lokala närvaro. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på resultatet – skinande fönster är vår garanti. Oavsett om det gäller inomhus- eller utomhusfönster, eller om det krävs arbete på högre höjder, är vi här för att hjälpa till. Med certifierad kompetens för höghöjdsstädning och fönstertvätt tar vår personal sig an varje utmaning med noggrannhet och professionalism. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och är på plats vid avtalad tid och dag. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert genom att trycka på knappen nedan.

Hur ser processen ut för vår Fönsterputsning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Städmedel ingår

I vår fönsterputsning ingår alla städmedel som krävs för att göra era fönster fläckfria.

Putsningen börjar

Vi finns på plats på utsatt dag och tid och genomför arbetet med ett fläckfritt resultat.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din fönsterputsning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Få personlig hjälp med er fönsterputsning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår fönsterputsning

Välj Drott24 för en trygg fönsterputsning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering