mattvätt stockholm

Entrémattor för företag, bostadsrätt, butik och kontor. Hyra – Köpa – Tvätta.

Varför välja Drott?

 • Utbildad personal med kollektivavtal
 • Våra miljömärkta städmedel ingår
 • Försäkring utan bindningstid
 • 100% nöjd kund-garanti
 • Personlig service

​Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

13 + 9 =

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Designmattor

Skicka en logotype till oss så hjälper vi er att ta fram unika mattor som passar in perfekt i verksamhet, givetvis kommer vi ut på plats för att ta mått och lämna förslag.

Pris exempel för 115x200cm med skiften var fjortonde dag året runt, 344kr per månad

Lägg in bild på eran logomatta här.

Entrémattan som sköter sig själv.

När skrapmattan gjort grovjobbet och tagit hand om den värsta smutsen är det dags för nästa matta att ta vid. Våra entrémattor gör två jobb, dels ger de ett mjukt och välkomnande intryck i din entré eller reception samtidigt som de tar hand om smutsen och vätan som slinker in. Men det bästa med våra entrémattor är att du slipper underhållet. Det enda du behöver göra är att välja färg, storlek och bytesintervall, så fixar vi resten. Med ett serviceavtal har du alltid en fräsch matta på plats. Vi tar hand om mattbyte, tätt och leverans. Smidigt – eller hur.

Fakta

Avancerad infärgningsteknologi kombinerad mes smutsavvisande behandling skyddar mot de vanligaste fläckarna, vilket gör mattorna mer tåliga mot missfärgningar och enklare att rengöra.

Material

Mattans fibrer består av antistatbehandlad nylon. Baksidan är gjord av nitrilgummi med förstärkta gummikanter för att minimera snubbelrisken.

Mått

Hyrmattorna finns i måtten 85×150 cm, 115×200 cm, samt 115×300 cm, dessutom finns grå även 85×250 cm , 150×250 cm samt 150×400 cm.

Stoppar smutsen redan i entrén
Absorberar upp till sjul liter smuts och väta per kvadratmeter
Slitstark
Återvinningsbar
Förstärkta kanter för att minimera snubbelrisken

Jaguar Den effektiva skrapmattan

Tänk om det aldrig regnade, snöade eller slabbade – utan alltid var torrt och fint ute. Vad rent och snyggt det skulle var på våra kontor. Bara gå rakt in utan att behöva tänka på hur skorna ser ut. Men det är ju inte så verkligen ser ut på våra breddgrader . För att slippa snömodd, lera och damm inomhus gäller det att ta hand om den redan i entrén. Våra skrapmattor är anpassade för vårt klimat och finns i flera utföranden.
 • Egenskaper Den öppna profilen samlar upp stora mängder smuts, grus och sand som sedan lätt städas bort genom att mattan rullas ihop.
 • Jaguar Original är uppbyggd av moduler på 400 x 100 mm som enkelt byggs ihop till valfri storlek och form. Vid ev. skada kan de berörda modulerna bytas ut och på så sätt förlängs livslängden på hela mattan.Material: Mix av UV-resistent NBR-gummi och vinyl, 100% återvinningsbar
 • Material: Mix av UV-resistent NBR-gummi och vinyl, 100% återvinningsbar
  Temperaturområde: -35°C – +70°C
 • Tjocklek: 12 mm, 16 mm, 20 mm & 25 mm
  Färger: Grå, svart , terrakotta, blå och grön.
  Vikt: 12 mm: 4,9 kg/kvm, 16 mm: 7,1 kg/kvm, 20 mm: 9,0 kg/kvm, 25 mm: 11,3 kg/kvm
  Modulstorlek: 400 x 100 mm
  Garanti: 5 år
 • Slitstark
  Effektiv
  Återvinningsbar
  Enkel att rengöra

Offert inom 60 minuter