Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Visningsstädning i Stockholm. Skinande rent inför försäljning

Är det dags att byta bostad? Att sälja en bostad kan ibland vara mer arbete än man tror. Gör denna stressiga period lite enklare och anlita oss för en skinande ren lägenhet inför din visning. Vi på Drott24 erbjuder en heltäckande tjänst för just visningsstädning i Stockholm och Mellansverige.

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Visningsstädning tjänster

Vad Ingår I Vår Visningsstädning?

Vi hjälper till att städa hela hemmet och göra det skinande rent inför din visning. Läs nedan vad som ingår i vår visningsstädning.

Hall/Entré

Din entré är första intrycket av ditt hem så här fokuserar vi på att avlägsna fläckar och damm runt handtag på garderober. Därefter så fortsätter vi visningsstädningen med att dammsuga alla mattor. Vi torkar även av alla hyllor och övrigt möblemang som är placerade i fria ytor.

Kök

I köket rengör vi utsidan på köksluckor, vitvaror och diskmaskin så att de glänser som nya. Din mikrovågsugn och köksskåpen får en grundlig inre och yttre rengöring, och vi glömmer inte att tömma soporna, så att ditt kök är redo för visningen. Vi rengör även diskbänk, spis fläkt och övriga vitvaror.

Badrum & Dusch

I badrummet så fokuserar vi även på putsning av badrumsskåp, rengöring av badkar, handfat och toalett. Duschväggar, duschkabiner och glasdörrar får en noggrann rengöring och golven skrubbas för att skapa en hygienisk och uppfräschande atmosfär. Vi rengör även utsidan av vitvaror och vattenrör.

Groventré & Tvättstuga

I groventrén och tvättstugan avlägsnar vi fläckar från skåp och rengör tvättställ, vitvaror och hyllor, för att säkerställa att dessa utrymmen är i ett skinande rent skick.

Sovrum

I sovrummet dammsuger vi mattorna och rengör allt från prydnadssaker, sängbord och lampor från damm och smuts för att hålla sovrummet fräscht inför visningen.

Vardagsrum

I vardagsrummet så dammsuger vi alla soffor och fåtöljer för att hålla de fria från damm och smuts. Därefter fortsätter vi dammsuga alla mattor och torka av alla prydnadsföremål, möbler och hyllor.

Allmänt

I vår visningsstädning så har vi utvecklat en allmän arbetsrutin som vi implementerar på alla bostäder. Vi inleder visningsstädningen med att putsa speglar och varsam dammtorka dina tavlor. Vi torkar noggrant av alla fönsterbrädor och fria ytor sedan tömmar alla papperskorgar och slänger de i soprum eller sopbehållare utomhus. Därefter ger vi oss på allt synligt smuts och damm på kontakter, dörrar, karmar och golvlister. Slutligen avslutar vi med vår visningsstädning med att dammsuga golv och mattor. Vi rengör även golv enligt dina önskemål om torrdamning eller fuktmoppning.

Tilläggstjänster - Visningsstädning

Vilka tilläggstjänster erbjuder vi i vår Visningsstädning?

Nedan så kan du se vilka tilläggstjänster som inte ingår i vår visningsstädning men som enkelt kan väljas till som tilläggstjänst i vårt bokningssystem. Kontakta oss på +46 101 615 115 eller info@drott24.se om du har frågor eller funderingar gällande våra tilläggstjänster.

Varför välja Drott24 för din visningsstädning?

Proffessionell Visningsstädning med Drott24

Vi på Drott24 har utfört ett stort antal visningsstädningar och lägger ner kärlek och noggrannhet i vår städning för att representera din bostad rättvist under en visning. Att flytta är stressigt nog, lämna visiningsstädningen till oss och njut av ditt nya hem. Våra städare är dessutom utbildade och täckta av kollektivavtal. Om du har fler frågor eller funderingar gällande vår visningsstädning, tveka inte på att höra av dig till vår kompetenta kundtjänst på +46 101 615 115 eller info@drott24.se.

Hur ser processen ut för en visningsstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Städmedel ingår

När vi inleder en visningsstädning så står vi för alla nödvädninga städmedel och verktyg som behövs.

Visningsstädningen börjar

När du har godkänt offerten så ser vi till att genomföra visningsstädningen på den avtalade dagen och tiden som vi har kommit överens om

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din visningsstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Dra av halva kostnaden

Förmånlig Visningsstädning Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del en professionell visningsstädning, men du kan också nyttja RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för städtjänster. Det innebär att du sparar pengar på en professionell visningsstädning, samtidigt som du håller ditt hem skinande rent inför en visning. Spendera din tid på det som verkligen betyder något för dig och låt oss sköta städningen.

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.

Upptäck våra företagstjänster

Företagskunder se hit!

För företag erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som matchar era specifika behov. Klicka nedan för att utforska vårt fulla utbud av tjänster och hitta lösningar som passar just ditt företag.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Visningsstädningstjänster

Plocka undan allt från golv som kläder, leksaker etc. Plocka även bort saker som blomkrukor, vaser etc. från fönsterbrädorna som kan vara i vägen.

Vi har tre dagars städgaranti på städningen vilket menas att du som kund ska meddela eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället inom tre dagar efter utförd städning. Dessa åtgärdas då av oss. Klagomål som uppkommer efter tre dagar eller om du som kund godkänt städningen vid besiktning beaktas ej. Vi rekommenderar att du som kund närvarar vid besiktningstillfället.

Under själva städningen behöver kunden inte vara hemma, men vi ser gärna att kunden öppnar upp boendet för vår personal och därefter besiktar det i slutet av städtillfället. Ifall man inte kan vara på plats och öppna upp åt personalen så kan man lämna av nyckel hos oss innan städtillfället.

Du kan avboka upp till 24-timmar innan uppdraget skall påbörjas. Om det inte avbokas 24-h innan så debiterar vi 100% av beloppet för arbetet då vi avsatt tid för vår personal att vara på plats hos er.

Fakturan för din visningsstädning skickas kort efter vi utfört arbetet hos er.

Under arbetet ingår försäkring ifall olyckan skulle vara framme, har du fler frågor kring försäkringen och vad den innebär kontakta gärna oss.

Få Personlig Hjälp Med Din Visningsstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn dig trygg med vår visningsstädning

Välj Drott24 för en trygg visningsstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering