Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Barnpassning - Boka direkt

Behöver du hjälp med barnpassning i Stockholm? Vi förstår att livet går inte alltid att planera in i minsta detalj, oförutsedda saker händer och ibland kör det ihop sig på jobbet eller i vardagen.

Så fungerar vår Barnpassning

Behöver du hjälp med barnpassning i Stockholm? Vi förstår att livet går inte alltid att planera in i minsta detalj, oförutsedda saker händer och ibland kör det ihop sig på jobbet eller i vardagen. Drott24 erbjuder barnpassning till dig som bor i Stockholm, detta innebär att vi ordnar så du får en nanny som kan hjälpa dig med allt från hämtning och lämning på skola eller fritidsaktiviteter, men också vanlig barnpassning. Husavdraget / Rutavdraget ger dig 50% på alla våra tjänster vilket innebär att du kan nyttja detta för våra barnpassningstjänster. Detta gäller från den 1 oktober 2009 då barnpassning blev momspliktig verksamhet.

För att du ska kunna nyttja avdrag för barnpassning gäller det att barnen som ska passas är under 18 år, att barnpassningen utförs i, eller i nära anslutning till, bostaden. Läxhjälpen ska ske i själva bostaden. Lämning och hämtning av barn till och från skola eller fritidsaktiviteter omfattas också som sagt av HUS-avdraget, men däremot inte alla resor, utgifter och hjälp som kräver specialkunskaper och som normalt inte utförs av hushållen själva.

Dags att komma igång?

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert eller för att veta mer om våra tjänster