Trapphusstädning Stockholm

Vi sköter din trapphusstädning. Skräddarsydda tjänster till ett bra pris. Trapphusstädning är viktigt för trivseln i Stockholm.

Varför välja Drott?

  • Utbildad personal med kollektivavtal
  • Våra miljömärkta städmedel ingår
  • Försäkring utan bindningstid
  • 100% nöjd kund-garanti
  • Personlig service

​Vill du få en kostnadsfri offert på trappstädning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

15 + 1 =

Vad ingår i vår trappstädning?

Söker du Trappstädning i stockholm? Drott24 erbjuder professionell trappstädning till företag & fastighetsägare, nedan hittar du vad som ingår!

Lokaltyp Vad ingår? Frekvens
Trappor
Korridorer
Sopas/Våttorkas från översta våningsplan till nedersta trappsteg
Ledstänger avtorkas, glaspartier i entré/gårdsportar avtorkas namn samt
informationstavlor avtorkas fönsterbräden, element, golvsocklar, avtorkas
Rengöring av/under skrapmattor, vattenlösliga fläckar upp till 1,80cm borttages
1 ggr/vecka
Våningsplan

Sopas/våttorkas

Sopnedkastluckor avtorkas vid behov.

1 ggr/vecka
Entré/hiss Golv sopas/våttorkas, entrépartier/entréglas putsas/avtorkas
Skrapmattor tömmes, namn/anslagstavlor avfläckas
Hissglas/speglar avfläckas,
1 ggr/vecka
Allmän
rengöring
Hissdörrar samt väggar avfläckas, hisspår dammsuges 1 ggr/vecka
Vid avrop

Storstädning, fönsterputs, mattvätt, golvvård etc. utföres mot särskild debitering

efter avrop från uppdragsgivare

Efter beställning
Tvättstuga
Toalett
Papperskorgar/soppåse töms ytor på och runt strömbrytare/dörrhandtag
avtorkning av maskiner/torkskåp ovanpå, rengöring av galler till golvavlopp
,rengöring av till och frånluftsventiler, fukttorkning av fria ytor
1 ggr/vecka
Källargång/
Trappor
Torrmoppning av golv, vattenlösliga fläckar upptill 1,80 borttages, avtorkning av
dörrar
1 ggr/vecka
Övrigt
Tillägg
Rengöring av belysningsarmatur i trapphus
Entréer extra om det önskas
Separat pris
1gng/vecka

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Trappstädning Stockholm

Drott24 erbjuder städtjänster till företag i Stockholm med omnejd. Vi hjälper till med mer eller mindre allt ett företag kan tänkas efterfråga i städväg och erbjuder förmånliga och flexibla avtal baserade på de behov och önskemål ni kan tänkas ha. För oss är det viktigt att ni känner er nöjda och vi försöker att alltid vara så tillmötesgående som möjligt, vi förstår att alla företag och personer är olika.

Trappstädning med uppstartsgaranti gör bytet till oss lätt

Det kan finnas en oro över att byta en leverantör som på så många sätt påverkar varje dag i era lokaler.

När vi börjar städa hos er gör vi det med besked. Vi tillsätter kostnadsfritt extra städtid under första veckan för att garantera att ni blir nöjda med oss från dag 1.

Varje nytt uppdrag börjar med noggranna rutiner. Bland dessa finner du våra frekventa avstämningar, protokollförda städmöten, kvalitetsuppföljningar och vikarier som kommer när någon blir sjuk.

Det ska vara lätt att byta till oss!

Varje uppdrag börjar med våra uppstartsrutiner som du finner detaljerat beskrivna här nedan, steg för steg. Med våra rutiner kommer du känna dig väl omhändertagen redan från allra första dagen.

1. Kundfakta

Vi förstår att varje kund har sina unika behov för just sin lokalvård. Redan i anbudsskedet upprättar vi en databas som vi kallar Kundfakta. I den samlar vi all information (ritningar, städinstruktioner, priser, överenskommelser osv) som berör dina behov – allt för att vår tjänst ska bli så skräddarsydd som möjligt! Kundfakta uppdateras sedan löpande under kontraktsperioden, även vid minsta detalj.

2. Uppstartsmöte (internt)

Så fort du blir kund hos oss håller vi ett internt uppstartsmöte. På mötet deltar den säljare du har varit i kontakt med, samt driftledare (kontaktperson mellan dig och oss) för att tillsammans utforma uppdraget baserat på din Kundfakta. Mötet är viktigt för att alla ska bli insatta i uppdragets innebörd och era förväntningar.

3. Driftledare

Din driftledare, ansvarig inför uppstarten, ägnar större delen av sin arbetsttid hos er första tiden. Driftledaren avlastas under denna tid från övriga uppdrag och kan på så sätt säkerställa att ert byte av städleverantör till oss går så bra som möjligt. Bra kvalitet från dag 1.

4. Uppstartsmöte (med dig)

Efter det interna mötet bokar vi tillsammans ett möte med dig. Mötet hålls i god tid innan uppstarten för att vi tillsammans ska kunna ge svar på eventuella frågor som kan dyka upp.

5. Tillträde och visning av lokalerna

Efter överenskommelse med er får vi tillträde till lokalerna vad gäller kort, nycklar och eventuella portkoder. Behöver vi registrera oss i era system med bild görs även detta. Eventuella tystnadsplikter signeras.

Inför tillträdet ser vi till att din driftledare tillsammans med personal får en rundvandring i lokalerna (utöver den visning säljaren har fått) för att vi ska få så god kännedom om dina lokaler så tidigt som möjligt.

6. Maskiner, Möbler och Material

Efter visningen beställer vi de material som behövs för just ditt uppdrag. Om ni har särskilda krav på materialet än de ordinarie vi använder så diskuterar vi gärna kring det så länge vi håller oss inom våra ramar för kvalitet och miljö.

Vidare säkerställer vi att vår personal har det dom behöver i vårt tilldelade uppehållsrum (för lunch, rast osv).

Har ni valt att låta oss leverera förbrukningsmaterial som papper och tvål så ser vi till att beställa så att det alltid finns hemma och fyller på i rätt behållare. Vi debiterar bara det ni förbrukar.

7. Städrutiner

Vi tar fram tydliga städinstruktioner för just ditt uppdrag som vår personal sedan använder som arbetsschema. Dessa får även ni kopior på och kan göra dem tillgängliga internt för att alla ska veta vad som ska städas och när.

8. Rekrytering

Vi rekryterar ditt team och ser till att de får allt de behöver inför uppstarten. Oftast sker rekryteringen i en kombination av extern och intern personal.

Under de två första avtalsveckorna utökas din ordinarie personalstyrka med extra personal enligt vårt Uppstartsgaranti, allt för att du ska uppleva bra kvalitet från första avtalsdagen.

9. Intern Kick-Off

Inför starten bjuds all inblandad personal in, inklusive din driftledare, för en gemensam fika på vårt kontor i syfte att stärka gruppkänslan.

10. Första städdagen

Första dagen! Uppdraget startar och alla ovanstående moment ska vara klara tills dess.

11. Kvalitetskontroll

Den första skriftliga kvalitetskontrollen görs under andra veckan efter uppstart. Därefter följer täta kontroller en tid framöver – återigen för att säkerställa kvaliteten och din nöjdhet. Kvalitetskontrollerna fortsätter sedan löpande enligt vad vi avtalar med dig. Vanligtvis handlar det om 4 till 12 gånger per år, beroende på lokalerna.

12. Kundmöte

Ett första kundmöte hålls inom de tre närmaste veckorna från och med start. Vid mötet deltar din driftledare och tidigare säljare för att säkerställa att allting fungerar som det ska och att du är nöjd.

Därefter hålls kundmöten löpande en gång per månad.

Referenser fås på begäran går också bra att besöka några av våra objekt för att få en bild av hur vi levererar trapphusstädning.