Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Löneförmån - Städning för dina anställda.

Ge dina anställda en extra förmån genom att erbjuda städning som en del av deras lönepaket. Med Drott24:s professionella städtjänster får dina medarbetare mer energi och tid över till det som verkligen betyder något. Vi ser till att deras hem är skinande rena, vilket förbättrar deras välmående och arbetsglädje. Kontakta oss för att skräddarsy en städlösning som passar just ditt företag och dina anställda.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Städning Som Löneförmån Från Drott24

Vad kostar städhjälp som löneförmån med Drott24

För varje medarbetare som får städning i vardagen betalar företaget en fast administrativ avgift, sen en rörlig avgift för antalet timmar. Den anställde blir även förmånsbeskattad. Vi erbjuder både ram- och brukaravtal och är ditt företag anslutet till Benify finns ett avtal redan idag som du hittar i Benifys portal. För att du ska få en tydlig bild av investeringen skickar vi alltid en offert. Kontakta oss så fixar vi det!

Hushållstjänster med ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti

Vi har ansvarsförsäkring, så skulle något hända täcker vår försäkring alla eventuella skador. Skulle medarbetaren vara mindre nöjd med vårt jobb har vi självklart en kvalitetsgaranti. Det betyder att vi åtgärdar eventuella missnöjen så fort vi kan. Vår ambition är att alla ska vara 100 procent nöjda med den service vi utför.

Professionell Städning i Stockholm

Städning som löneförmån med Drott24

För att företaget skall må bra krävs att medarbetarna också mår bra. Att erbjuda sina anställda städning som löneförmån ger de anställda möjlighet till mindre tid åt tråkiga sysslor och mer tid till återhämtning i hemmet.
Det påverkar även jobbet i en positiv riktning och som arbetsgivare får du dessutom en konkurrensfördel att kunna erbjuda detta som löneförmån.

Hur ser processen ut för vår städning?

Personligt möte

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

Städmedel ingår

I vårt uppdrag ingår städmedel för att göra ert hem skinande rent.

Städningen börjar

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra RUT-tjänster.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din städning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Få personlig hjälp med er städning som löneförmån

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår städning

Välj Drott24 för er städning som löneförmån. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering