Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Hemstädning i Stockholm. För ett skinande rent hem

Letar du efter en pålitlig lösning för hemstädning i Stockholm? Hos Drott24 får du tillgång till professionella städtjänster som garanterar ett fläckfritt hem, anpassade efter dina unika behov.

Är du företagskund?

Dra av 50% av kostnaden

Inkluderade tjänster

Vad Ingår I Vår Hemstädning?

Vi har alla en stressig vardag med alla måsten. Att kunna köpa sig tid genom att anlita hemstädning är en bra lösning för att få mer tid över till annat. Med hjälp av Rut-avdraget har ni möjlighet att få 50% avdrag på kostnaden.

I Varje Rum

Vår hemstädningstjänst omfattar en noggrann rengöring av alla rum i ditt hem, skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Från putsning av speglar och avtorkning av ytor till dammsugning av golv och mattor så tar vi hand om allt för att du ska få mer tid över till annat. Dra även nytta av Rut-avdraget och halvera din kostnad.

Kök

I köket prioriterar vi rengöring och avfläckning av alla viktiga områden. Från köksskåpens handtag till bänkskivor och vitvarors utsidor. Mikrovågsugnen och skåpen, inklusive det för sopbehållaren, rengörs både invändigt och utvändigt för en fullständig och glänsande ren känsla.

Badrum & Dusch

Vi säkerställer optimal hygien genom noggrann rengöring av allt sanitetsporslin, inklusive toalett, handfat och badkar. Duschväggarna och golvet får en grundlig rengöring och skrubbas vid behov, för att hålla ditt badrum fräscht och inbjudande.

Groventré & Tvättstuga

För en ren och välkomnande entré, ser vi till att handtag, tvättställ och alla ytor blir noggrant avtorkade och rengjorda. Vi fokuserar på detaljerna som gör stor skillnad i ditt hem.

Hall/Entré

Skapa ett välkomnande första intryck med en ren och prydlig entré. Vår service inkluderar effektiv fläckborttagning och noggrann dammsugning för att hålla ditt hem inbjudande från första steget.

Extra Tjänster

För att anpassa vår hemstädning till dina unika behov erbjuder vi ett urval av extra tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med tvätt och strykning, organiserar ditt hem, eller behöver tilläggstjänster som fönsterputs, har vi lösningarna för dig. Dra även nytta av Rut-avdraget för extra förmånliga priser.

Varför välja Drott24 för din hemstädning?

Professionell Hemstädning med Drott24

Drott24: En helhetsleverantör av städtjänster i Stockholm, specialiserad på allt från regelbundna hemstädningar till omfattande storstädningar. Vi strävar efter att uppfylla varje kunds unika behov, vare sig det handlar om enstaka uppdrag eller regelbundna städtjänster. Vill du veta mer om vår tjänst med storstädning? Boka ett personligt möte nedan för att komma igång.

Hur ser processen ut vid hemstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Startkit för städning

När vi inleder vårt samarbete får du ett startpaket med microtrasor och moppskaft. Allt städmaterial som behövs ingår och fylls på vid behov, utan extra kostnad för dig.

Hemstädningen börjar

Glöm bort besväret med strykning, tvätt, fönsterputsning eller ogräsrensning. Ditt abonnemang täcker alla dessa tjänster, så du kan använda tiden till det du hellre vill göra.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din hemstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Dra av halva kostnaden

Förmånlig Hemstädning Genom RUT Avdrag

Med Drott24 tar du inte bara del av en professionell hemstädning, men kan också dra nytta av RUT-avdraget vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan för städtjänster. Det innebär att du sparar pengar på en professionell hemstädning, samtidigt som du håller ditt hem skinande rent. Spendera din tid på det som verkligen betyder något för dig och låt oss sköta hemstädningen.

RUT-avdraget är tillgängligt för alla privatpersoner och att ansöka är enklare än du tror. Vi hjälper dig gärna genom processen så att du kan börja njuta av en renare vardag. Kontakta oss på 08-1200 2100 så kan vi guida dig igenom hur det fungerar.
Upptäck våra företagstjänster

Företagskunder se hit!

För företag erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som matchar era specifika behov. Klicka nedan för att utforska vårt fulla utbud av tjänster och hitta lösningar som passar just ditt företag.

Frågor & Svar

Vanliga Frågor

Nedan kan du se vilka de vanligaste frågorna vi får för våra Hemstädningstjänster

Vi brukar rekommendera våra nyblivande kunder att börja med en Uppfräschning hemma innan vi sätter igång med regelbunden hemstädning så att vi kan behålla topp kvalité

Normalt behöver vi 1-2 veckor efter du bestämt dig för att bli kund för att starta igång ditt abonnemang.

Tjänsten innebär att du abonnerar på en återkommande (varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka) städning där vi kommer hem till dig och städar och vi utför detta normalt under vardagar mellan klockan 8–17. Dag och tid kommer vi överens om. Vi kan också skräddarsy en lösning om ni har särskilt behov. Tänk på att vår städpersonal är mer uppbokad under vissa tider så berätta för oss om ni har specifika krav. Om ditt städtillfälle hamnar på en röd dag kontaktar vi dig för att boka om det. Som kund hos oss får du välja om du vill ha löpande hemstädning per städtillfälle eller om du vill ha löpande hemstädning med fast månadskostnad. Hemstädning per städtillfälle innebär att vi debiterar för dem städtillfällen vi har varit hos dig. Hemstädning med fast månadskostnad innebär att du har timbank på Drott24. Läs mer om timbank under ”Om timbanken” rubrik.

För att vår städning ska bli så bra som möjligt och vara effektiv utan tidspillan är det bra om leksaker, kläder och andra lösa saker plockas undan. I köket ska arbetsbänkar och diskbänk vara så fria som möjligt att vårt arbete blir smidigt och effektivt.

Vid avtal om löpande städning är det alltid samma person som kommer. Vid sjukdom eller semester kontaktar vi alltid er och kontrollerar om det är okey för er att en vikarie kommer och städar hos er

Vi bokar en fast veckodag och tid i anslutning till din startstädning. Om det skulle ske en förändring i schemat t ex pga sjukdom hör din områdeschef av sig till dig.

Du avgör själv om du vill vara hemma eller om du vill lämna oss en nyckel eller kod. Vi kvitterar alltid de nycklar vi erhåller och dessa nycklar får en stöldskyddsbricka. Nycklar som vi får kan endast identifieras av oss.

För att vi ska kunna utföra en bra städning hos dig behövs minst tre timmar varannan vecka.

I det fallet att er bostad skulle vara väldigt stökig och hårt nedsmutsat är vi tacksamma om ni meddelar oss detta så att vi kan förbereda oss för detta och ta till extra tid. Om ni inte har kontaktat oss kommer vi att kontakta er för att fråga om ni vill att vi ska utföra extra städning. Annars utför vi städningen enligt avtalad tidsåtgång.

Det finns ingen bindningstid men däremot finns 1 månads uppsägningstid (kalendermånad).

Med ett städabonnemang hos Drott24 ingår ett bestämt antal timmar varje månad då vi tar hand om ditt hem. Löpande hemstädning med fast månadskostnad är baserat på en timpott och uppbyggd på ett fast pris varje månad. Detta innebär att även om du en månad har 1 ggr städning, 2 ggr eller 3 ggr städning betalar du alltid samma månadspris. Vid avbokningen placeras dem timmar av varje städtillfälle till timbanken.

Dessa timmar du har i timbanken har du alltså till godo till andra tjänster, t ex en rejäl storstädning med fönsterputs
under hela året.

Du kan spara max tre (3) städtillfällen i din Timbank motsvarande.

Få Personlig Hjälp Med Din Hemstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn dig trygg med vår hemstädning

Välj Drott24 för en trygg hemstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering