Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Höghöjdstädning & Industristädning

Höghöjdsstädning & industristädning förebygger uppsamlingen av damm och annan smuts på ytor som sällan rengörs. Denna åtgärd är viktig i förebyggande syfte ur ett brand- och säkerhetsperspektiv. Förebyggandet av ansamlingar av damm på balkar, rör, tak och väggar innebär dessutom bättre luft och mindre smuts i din lokal.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Få offert på höghöjdsstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att få en offert

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vad vill du få tvättat?
Ska tvätten ske på plats hos dig?
Önskar du ett fast pris eller ett pris per timme?
Önskar du bli kontaktat via telefon eller mail?
Våra tjänster

Höghöjdsstädning & Industristädning Med Drott24

Vi hjälper dig rengöra svårtillgängliga, höga ytor som är svåra att komma åt, på ett tryggt och säkert sätt. Tjänsten är lämplig för rengöring som är svår att utföra själv, av till exempel belysning, rör eller annan utrustning i lokaler som har högt i tak.

Trött på stegar och ställningar?

Med SpaceVac elimineras behovet av stegar, ställningar och skylifts. En person kan enkelt transportera och montera utrustningen, vilket innebär att en person kan utföra arbetet på kortare tid än det normalt görs av två. Detta eliminerar fallolyckor helt. SpaceVac finns i tre olika utföranden: inomhus-system, utomhus-system och Atex-system för explosionsfarliga atmosfärer.

För vilka ändamål är höghöjdsstädning lämpligt?

Höghöjdsstädning är idealiskt för rengöring av armaturer, lampor, ventilationsrör, ventilationsdon, rörledningar och spotlights. Vi hjälper dig att rengöra svårtillgängliga, höga ytor på ett tryggt och säkert sätt. Denna tjänst är särskilt lämplig för rengöring av belysning, rör eller annan utrustning i lokaler med högt i tak.

Vad är SpaceVac?

SpaceVac har utvecklat system för höghöjdsstädning både för inom- och utomhusbruk, som kan monteras för att nå upp till hela 20 meter. SpaceVac är även utrustat med en kamera för säker inspektion och filmning av områden som är svåra att nå. Handhavandet sker ergonomiskt från mark- och golvnivå. Med säkerhetslåsning och ett flertal olika tillbehör och munstycken kan du skapa din egen skräddarsydda SpaceVac-lösning.

Professionell Höghöjdsstädning i Stockholm

Professionell Höghöjdsstädning & Industristädning

Städning av ytor på hög höjd är problematiskt och förknippat med höga kostnader, risk för olyckor och störningar i den ordinarie verksamheten. Vi är dock väl medvetna om dess betydelse för att bibehålla en god inomhusmiljö. Ur ett säkerhetsperspektiv är det
viktigt att undvika ansamlingar av smuts och damm på väggar och i tak. Det kan till exempel äventyra hygienen i lokaler med livsmedelsrelaterad verksamhet och öka brand- och explosionsrisk.

Ventilationssystem är också ett exempel där kontinuerlig
rengöring är viktig för att undvika negativ påverkan av arbetsmiljön, i synnerhet för allergiker. Detta bekräftas av Folkhälsomyndighetens allmänna råd om städning i till exempel skolor, förskolor, fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Där rekommenderar man att storstädning bör ske återkommande under året och omfatta golv, inredning, väggar med grov struktur, högt belägna ytor, belysningsarmaturer, ventilationsdon, textil inredning, golvbrunnar med mera.När mattan är på plats, ser vi till att den alltid är ren och tvättad enligt vårt överenskomna avtal. Med regelbunden tvätt och underhåll garanterar vi att dina mattor alltid är i bästa skick.

Till exempel, en matta som är 115×200 cm med byte var fjortonde dag året runt kostar 344 kr per månad. Kontakta oss för att få ett skräddarsytt erbjudande för ditt företag.

Hur ser processen ut för vår Höghöjdstädning?

Personligt möte

Vid vårt personliga möte går vi igenom uppdraget tillsammans och vad samt när vi skall genomföra det.

Rätt utrustning / medel

I vårt uppdrag med höghöjdsstädning ser vi till att hyra rätt utrustning och använda rätt medel.

Städningen börjar

Tänk inte mer på skitiga fönster eller dammråttor i taket. Vi ser till att det blir som nytt igen!

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Referenser

Referensuppdrag

Nedan kan ni se vilka tidigare uppdrag vi har utfört

Få personlig hjälp med er höghöjdsstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår höghöjdsstädning

Välj Drott24 för en trygg höghöjdsstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering