• 08-1200 2100
  • DutchEnglish
×

Get Social Media

DutchEnglish

Fonsterputsning Stockholm

Få pris på Fönsterputsning Direkt!

Skicka efter offert

PrivatpersonFöretag


Fönsterputsning Stockholm

Fönsterputsning är något av det som vi kan allra bäst. Vi utför alla typer av fönsterputsning och finns tillgänglig för dig i Stockholm med omnejd. Med våra tjänster ser vi till att du alltid har skinande rena fönster och vi erbjuder abonnemang så du kan försäkra dig om att fönsterputsningen aldrig glöms bort eller försummas. Rena fönster ser till att du får en ljus och härlig inomhusmiljö på samma gång som det ger ett fräscht och välskött intryck till rummet eller lokalen. Fönsterputsning är ett enkelt sätt att ge ditt hem eller kontor ett snabbt ansiktslyft och ger en ökad trivsel!

Fönsterputsning Privatpersoner

Vi hjälper dig som privatperson med fönsterputsning i Stockholm med omnejd. Du kan t ex nyttja våra tjänster för att få fönsterputsning i din villa, lägenhet eller kanske i ditt sommarhus. Vi putsar så klart alla sidor av dina fönster och du kan även få hjälp med att putsa altaner, balkonger m.m. Självklart går det bra att boka till ytterligare städning på samma gång. Billigaste och bästa lösningen för dig som privatperson är att nyttja något av våra abonnemang på fönsterputsning. Självklart kan du utnyttja RUT! Fyll i vårt kontaktformulär längre ner så ordnar vi en offert baserad på dina önskemål.

Fönsterputsning Företag

Som företag är det otroligt viktigt att se till att både fönster och lokaler hålls fräscha. Lokalen eller kontoret är företagets ansikte utåt och ett smutsigt och slarvigt intryck är inte det man vill ge. Fönsterputsning är ett prisvärt och enkelt sätt att hålla ditt företag i topptrim! Vi åtar oss uppdrag på fönsterputsning i Stockholm med omnejd från både stora och små företag och det finns inga begränsningar för hur många fönster eller hur högt upp de sitter, vi kan hjälpa dig ändå. Ring oss eller skicka ett mail via kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig med prisförslag och mer information kring våra fönsterputsningstjänster.

Abonnera på fönsterputsning

Du vet väl att vi erbjuder abonnemang på fönsterputsning Stockholm? Våra priser rör sig från 99 kr/tillfälle och det finns möjlighet att skräddarsy paketen efter dina önskemål.

Exempel på abonnemang: utvändig fönsterputsning 6-7 gånger/år. Grundpris från 99 kr/tillfälle som gäller för upp till 20 st fönster på bottenvåning för villa och radhus. Hör av dig för mer information kring våra fönsterputsningstjänster!