DÖDSBO KÖP – SÄLJA

Helhetslösning, värdering, köp – sälja, auktion, bohagstömning, bortforsling, städning. Ring oss, så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök eller digitalt hembesök.

Varför välja Drott?

 • Kostnadsfritt hembesök & kostnadsfri offert
 • 100% städgaranti & kvalitetsgaranti
 • Förfrågningar ej bindande
 • Värdering & uppköp
 • Dokumenthantering

Tillgängliga Serviceområden

Här finns vi

Vi är erfarna dödsbo köpare

 

Hos drott24 utför vi värdering och försäljning av vardagsantikviteter och kvalitetsförmeål som exempelvis mattor, porslin, glas, samt värdefull konst, konsthantverk, silver, bilar, smycken med mera. Vi är experter inom dödsbo värdering och om du har frågor eller funderingar är det bara att du kontaktar oss via telefon eller epost.

Vi är erfarna dödsbo köpare

 

Effektivitet är viktigt för oss. Vi förstår att tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdragen inom max 2,3 dagar. Vi på Drott 24 är även erfarna dödsbo köpare med kunnighet inom branschen.

Vi finns här för er redo att med över 10 års erfarenhet, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan. Vi har tagit hand om över 3000 dödsbo sedan 2011, med goda referenser bland privat personer och företag.
Genom våra helhetslösningar kan vi anpassa arbetet efter ditt behov och särskilda omständigheter. Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam och vill därför också finnas här och göra vardagen något lättare..

Värdering hela hemmet

 

Låt oss på Drott24 hjälpa dig och din familj med allt. Vi ordnar med tömning av bohaget, bortforsling, värdering, magasinering, transport och städning.

Vi har stor erfarenhet av dödsbo- och bohagstömningar och är det trygga och personliga företaget som ordnar med allt praktiskt. Vi tömmer dödsbo i Stockholm med omnejd.

Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka e-post till dodsbo@drott24.se.

Namn
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 300 MB.

  Drott24

  Varför välja oss?

  Vi på Drott24 har goda referenser och 3000 kunder som vi har hjälpt genom åren. Bland kunderna hittar ni bostadsrättsföreningar, jurister, fastighetsägare, mäklare i både Stockholm som närliggande områden. När du anlitar oss för en tömning och värdering av dödsbo ingår det alltid en skriftlig garanti på utfört arbete, ansvarsförsäkring och F-skattesedel. 

  Vill du sälja ditt dödsbo till oss? Då är det enklast att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom hela processen. 

  Prisgaranti

  Vi på Drott 24 hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med det bästa priset!

  Dokumenterad erfarenhet

  Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

  Städning

  Hela dödsboet städas skinande rent. Städning av dödsbo är mer krävande än vanlig städning och påminner väldigt mycket om en flyttstädning.

  Värdering och uppköp

  Vi samarbetar med uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av de saker som är värdefulla i ditt dödsbo. 

  Bortforsling

  Vi sorterar och transporterar bort allt från bostaden så du slipper tänka på det. Saker som kan återanvändas lämnar vi till välgörenhetsbutiker så inget går till spillo.

  Såhär fungerar det

  1

  Första kontakt

  Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

  2

  Offert

  Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

  3

  Godkännande

  Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 

  4

  Utförande

  Vi utför arbetet utifrån vad som är bestämt i offerten.

  5

  Avslut

  Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

  Helhet med respekt för ert dödsbo

  Tömma dödsbo & hem

  Med många års erfarenhet inom branschen, vi garanterar trygghet och kvalitet vid tömning av ditt dödsbo. Vi samarbetar aktivt med ett antal olika uppköpare av dödsbo som hjälper dig med värdering och tömning av föremål och antikviteter i dödsbo. Vi gör det enkelt! Vi hjälper dig med dödsbotömning i Södermanland. Vi utför även städning och uppköp av värdesaker. Oavsett er situation eller vad ni specifikt önskar och behöver så skräddarsyr vi alltid våra uppdrag för bästa möjliga resultat vid hanteringen och tömning av dödsbo i Södermanland.

  När en anhörig gått bort eller har en släkting flyttat, till exempel till äldreboende, är det mycket att tänka på och ärenden som måste göras innan dödsbo tömning. Och det händer precis när man varken har tid eller lust att hålla på med pappersarbete och andra stressinducerade komplikationer. För oss på drott24 är det oerhört viktigt att du känner dig nöjd med resultatet. Kundnöjdhet är en av våra främsta värderingar oavsett om vi ska städa, sanera eller utföra tömning av dödsbo. Vi ser till att guida dig genom hela processen och att tjänsten genomförs enligt överenskommelse.

  DÖDSBOTÖMNING & BOHAGSTÖMNING

  Med en helhetslösning hjälper vi er att tömma dödsbo och hem med bortforsling och städning. Vi hjälper er hela vägen!

  HAR DU ETT DÖDSBO?

  Eller ska du hjälpa någon anhörig med en äldreflytt till äldreboende? kanske avveckla ditt hem pga utlandsflytt?

  TÖMMA DÖDSBO & HEM

  Vi erbjuder dödsbotömning med bortforsling för dödsbo i Stockholm och närliggande områden samt bohagstömning med bortforsling av hem.

   

  BORTFORSLING AV DÖDSBO OCH HEM

  Bortforsling av lösöre och bohag för återbruk, återvinningscentral och för magasinering.

  STÄDNING DÖDSBO & HEM

  Vi utför dödsbostädning samt flyttstädning av hem som klarar alla behov och krav inför försäljning och inflytt direkt.

  STÄDNING MED GARANTI

  Vi erbjuder både kvalitetsgaranti och nöjd-kund-garanti på städning av dödsbo och hem.

  HELHETSLÖSNING

  En helhetslösning är allt i ett paket. Med tjänster efter behov kan du välja en enstaka tjänst.

  KOSTNADSFRITT

  Kostnadsfritt hembesök för konsultation. Kostnadsfri värdering om du vill sälja lösöre och bohag. Kostnadsfri offert.

  TÖMMA DÖDSBO & HEM

  Dödsbotömning & Bohagstömning

  Kontakta oss för mer information

  Vi är specialister på helhetslösningar för dödsbon och hela hem. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
  Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka e-post till dodsbo@drott24.se.

  11 + 1 =