• 08-1200 2100
  • DutchEnglish
×

Get Social Media

DutchEnglish

Dödsbostädning

Få pris på Dödsbostädning

Städning

Vi hjälper er med dödsbostädningen. När du anlitar Drott24 går det snabbt och effektivt, oavsett storlek på boytan.
Gör det lite enklare för dig i sorgen och låt oss avlasta dig.

Dödsbostädning Stockholm

När någon nära gått bort är det mycket som behöver göras och det mest ansträngande brukar vara att gå igenom dödsboet. Det är mycket som ska göras och det brukar för de flesta kännas dränerande och jobbigt. Vi på Drott24 vill hjälpa dig att göra hanteringen av ett dödsbo enklare med hjälp av dödsbostädning i Stockholm. Detta kan du göra genom att använda vår helhetslösning där du får hjälp med avlastning i Stockholm så du kan lägga fokus på det som är viktigast för dig. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling, flytt och mäklarkontakt. Självklart kan du även välja de olika tjänsterna var för sig.
Drott24 kan oftast hjälpa dig snabbt, redan inom bara några dagar och vi hanterar dödsbon i alla olika storlekar.
Vi utför dödsbotömningar i Stockholm, Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker och närliggande områden.

Bortforsling av dödsbo

Vi sorterar och transporterar bort allt från bostaden så du slipper tänka på detta. Det som kan återanvändas lämnar vi till välgörenhetsbutiker så inget går till spillo. För oss på Drott24 är det viktigt att dödsbotömningarna sköts med respekt för de närstående. Det som inte kan återanvändas återvinns på ett miljöriktigt sätt.

Värdering och uppköp

Drott24 samarbetar med uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av de saker som är värdefulla i ditt dödsbo. Självklart är denna värderingen helt kostnadsfri och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten. På så vis slipper du att vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.

Dödsbostädning

När en närstående har gått bort är det mycket att tänka på som anhörig och inte helt sällan är det en jobbig upplevelse. Det är inte bara mycket som ska göras med att gå genom dödsbo och ekonomi, som närstående är det oftast även en stor sorg. Det tar lång tid att gå genom, tömma och sortera ett dödsbo. Saker ska sparas till efterlevande, saker ska säljas, skänkas och återvinnas. Det är ett väldigt stort projekt. När detta är färdigt står man inför nästa steg som är städningen.

Städning av dödsbo är mer krävande än vanlig städning och påminner väldigt mycket om en flyttstädning. Bostaden måste städas grundligt på ett sätt som kräver noggrannhet och mycket arbete. Det är inte bara att torka golven och putsa fönster utan det ska städas bakom kyl och frys, under spisen, golvbrunnar ska rensas, toaletter ska skuras mm. Det är ett tungt arbete som vi på Drott24 kan hjälpa till med.

När du anlitar oss för dödsbostädning får du en komplett tjänst som inkluderar allt du behöver. Vi tar hand om allt från dammtorkning till rengöring av köksfläkt till att dammtorka väggar och tak till att putsa fönster. Med andra ord: vi ser till att hela dödsboet är skinande rent och presenteras i ett så gott skick som möjligt.

Drott24 erbjuder en god helhetslösning för dödsbon, där vi arbetar enligt följande:

Vi gör en värdering av dödsboet i samarbete med aktörer som har god koll på värde.
Vi tar hand om att tömma och forsla bort dödsboet.
Städning av dödsboet. Hela dödsboet städas skinande rent.

Önskar du att få slippa tänka på allt kring ett dödsbo är du varmt välkommen att kontakta oss på Drott24 så gör vi jobbet åt dig. Med hjälp av vår helhetslösning slipper du krångla med att kontakta flera olika olika företag för alla de olika stegen av dödsbohanteringen. Vi sköter värdering av dödsboet, försäljning, tömning av dödsboet samt slutligen städningen. Skulle det finnas önskemål om en separat tjänst finns det självklart möjlighet att anlita oss för det.

FAQ – dödsbo

En kubikmeter är den volym som ryms i en kub med måtten 1x1x1 meter. Vi tar betalt för platsen sakerna tar i transport.

Vi ser till att så mycket som möjligt blir återanvänt genom att lämna in till välgörenhetsorganisationer. Det som inte går att återanvända kommer vi forsla till återvinning där det sorteras på korrekt sätt.

Vi debiterar er endast för den mängd avfall som vi hämtar från dödsboet. Prisuppgift enligt förfrågan. Maila oss gärna på info@drottcompany.se

När allt är klart får du en faktura hemskickad.

Vi hämtar i hela Stockholms län.

Nej, det går bra att låta oss ta hand om detta själva. När vi bokar kommer vi överens om hur ni vill ha det och behövs det har vi telefonkontakt med er under arbetets gång.

Vi kommer och hämtar nycklarna och du får tillbaka dem då arbetet är klart.

Välj Drott24 för att få hjälp med dödsbo

Drott24 kan hjälpa dig med allt. Vi tar hand om allt från värdering till sortering till återvinning och städning. Vi ser till att dödsboet städas på absolut bästa sätt. Vår idé är att du inte ska behöva göra mer än du vill. Vi vill underlätta för er i en svår situation och gör det ni vill på det sätt ni önskar. Självklart går det att anlita oss för allt eller en del av arbetet.
God erfarenhet – vi har hjälpt till med många dödsbon med fina referenser från de som anlitat oss.
Våra försäljningar sker öppet. Vi står på samma sida i försäljningen vilket garanterar dig så bra pris som möjligt för värdesaker du inte önskar behålla.
Transparens.Vi håller koll på allt och redovisar för dig. Bostaden fotograferas, sorteringen dokumenteras, förteckning uppförs och försäljningen redovisas.
Vi återvinner. Vi har återvinning i fokus och tror på att detta måste göras på ett bra sätt för en hållbar utveckling.
Effektivitet. Vi vet att det ibland är bråttom och kan snabbt hjälpa dig.