Dödsbo Köp & Sälj

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på +46 101 615 115 eller skicka mail till info@drott24.se

Varför välja drott?

Vad ingår i Dödsbo Köp & Sälj?

Vi finns här för er redo att med över 10 års erfarenhet, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan. Vi har tagit hand om över 3000 dödsbon sedan 2011, med goda referenser bland privat personer och företag.
Genom våra helhetslösningar kan vi anpassa arbetet efter ditt behov och särskilda omständigheter. Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam och vill därför också finnas här och göra vardagen något lättare..

Vi arbetar dagligen med värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo. Med ett brett kontaktnät samarbetar vi med etablerade kontakter som gör försäljningen till oss snabb och smidig. Vi erbjuder värderingen kostnadsfritt i samband med vår offert på våra övriga dödsbotjänster. Detta ger dig möjlighet att få loss pengarna direkt istället för att lägga tid och energi på försäljning via auktion eller andra digitala kanaler.

Köpet av hela eller delar av bohaget genomförs enligt överenskommelse. En smidig lösning för dig som kund för att slippa krångel med att sköta försäljningen själv.

De delar av bohaget som är köpt forslas bort från dödsboet. Det är även möjligt att här köpa till våra andra tjänster så som sanering, städning m.m. 

Så fungerar vår Dödsbo köp & sälj

1.FÖRSTA KONTAKT
Vi börjar med ett kort samtal där vi går igenom era behov.

2. OFFERT
Efter samtalet samlar vi all information som vi har fått och sammanställer i en offert.

3. GODKÄNNANDE
Efter godkänd offert bokar vi in ett möte där vi kan påbörja vårt arbete. 
 
4. UTFÖRANDE

Vi utför arbetet utifrån vad som är bestämt i offerten.

5. AVSLUT
Vi avslutar arbetet och gör en extra koll på att vi har uppfyllt alla era önskemål och krav.

Varför anlita drott24?

Drott24 är din personliga leverantör av tjänster inom köp & sälj av dödsbon. Vi hjälper kunder över hela Sverige tack vare våra lokalkontor finns vi nära tillhands med kort varsel. Vi värderar det personliga mötet och alltid genomföra det bästa resultatet för våra kunder.

När du anlitar oss för köp eller försäljning av ert dödsbo kan du känna dig trygg med en erfaren och pålitlig partner som genomför uppdraget på utsatt dag och tid. Vill du veta mer om vår tjänst med dödsbo köp & sälj? Boka enkelt en värdering på knappen nedan för att komma igång.

Din dödsbopartner i sverige

DE BÄSTA VILLKOREN

Vår anställda personal har lång erfarenhet och goda villkor hos oss på Drott24.

VÄRDERING

Vi går igenom det som skall köpas och säljas genom en värdering fysiskt eller digitalt.

Genomförande

När vi kommit överens ser vi till att genomföra hämta bohaget på utsatt dag och tid.

NÖJD KUND

Vi hoppas att du efter affären är klar är glad för försäljningen och nöjd med värderingen.

Kostnadsfri offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Dödsbo Stockholm – Dödsbo i hela Sverige – Köper dödsbo – Dödsbo tömning – Dödsbo bortforsling – Dödsbo köpes – Sälja dödsbo – Tömma dödsbo – Tömma dödsbo Stockholm – Tömning av dödsbo pris -Dödsbostädning – Dödsbotömning – Dödsbovärdering.

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert

Vi utför tjänster i dessa län