Kundsupport tillgänglig Mån–Fre: 08:00–18:00. | Lör-Sön: 11:00 -17:00

Kontakta oss på 010-161 51 15 | info@drott24.se

Professionell Centrumstädning

Drott24 erbjuder omfattande centrumstädning för att hålla ditt köpcentrum eller kommersiella fastighet i toppskick. Vi förstår vikten av en ren och inbjudande miljö för både kunder och butiksinnehavare. Vårt professionella städteam tar hand om allt från golvstädning och sopning till fönsterputsning och underhåll av gemensamma utrymmen. Vi arbetar flexibelt och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och öppettider för att minimera störningar. Med Drott24 som din städpartner kan du vara säker på att ditt centrum alltid ser sitt bästa ut. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om din centrumstädning.

Är du privatperson?

Erbjudande

50% rabatt på första fakturan

* Gäller till och med 30/6-2024

Så fungerar det

Kontakta oss

Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Fysiskt/digitalt möte

Vi går igenom uppdraget tillsammans över ett möte (digitalt eller fysiskt) för att identifiera era behov. Därefter kommer vår säljare presentera en offert till dig.

Genomförande

När ni accepterat vår offert är det dags att dra igång. Vår personal på utsatt tid och utför uppdraget. Vi är noggranna och ser alltid till att hålla det vi lovar.

Våra tjänster

Vad Ingår I Vår Centrumstädning?

Vi specialiserar oss på att leverera professionell centrumstädning för köpcentrum, bilhallar och offentliga ytor, där vår erfarenhet och kompetens gör oss till det självklara valet för dina städbehov. Vi är fullständigt flexibla och skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov för att säkerställa att dina lokaler alltid är i bästa skick. Vårt centrumstäd är nyckeln till att skapa en ren och trivsam atmosfär.

Allmänna moment för samtliga ytor

Vi dammsuger golv, mattor, eluttag och lister. Alla nåbara ytor, såsom fönsterbrädor, hyllor och lampor, dammtorkas noggrant. Vi moppar alla golv, tömmer papperskorgar och andra sopkärl i lokalen. Dessutom putsar vi speglar och glaspartier samt rengör dörrar och ytor från synbara märken och fläckar.

Vårt Städmaterial

Vi använder miljövänligt städmaterial, inklusive trasor, mopp, dammvippa och städmedel, som ingår i vårt pris. Det vi ber er tillhandahålla på plats om möjligt är dammsugare och städvagn/hinkar. Om ni önskar att vi köper in förbrukningsmaterial till ert kontor, kan vi erbjuda pappershanddukar, pappersrullar, toapapper, maskindisktabletter, soppåsar, papperskorgspåsar, dammsugarpåsar och specialmedel för exempelvis golv och desinfektion.

Toaletter

Vi rengör toaletter, kranar och handfat samt dusch om det finns. Allmänna ytor som hållare och hängare dammtorkas och rengörs noggrant. Speglar putsas, papperskorgar töms och vi fyller på toapapper och andra nödvändiga artiklar. Golven dammsugs och moppas skinande rena.

Tilläggstjänster

Utöver vår centrumstädning kan vi erbjuda mer industriella städuppdrag i tuffare miljöer eller åt det grövre saneringshållet. Kontakta oss så tar vi en dialog kring ert specifika behov och erbjuder anpassade lösningar.

Professionell Centrumstädning i Stockholm

Professionell Centrumstädning med Drott24

Oavsett om lokalen behöver rengöras i gryningen eller de offentliga ytorna kräver en kvällsstädning, kan du lita på oss för skräddarsydd centrumstädning som är helt anpassad efter era unika behov. I samråd med er utarbetar vi förslag för centrumstädning som fokuserar på ekonomiskt fördelaktiga lösningar samtidigt som vi tar hänsyn till hållbarhet och miljö.

Vi strävar efter att hålla era ytor i utmärkt skick så att både personal och besökare trivs, oavsett tidpunkt eller dag. Vi delar gärna med oss av våra råd och tips angående den bästa typen av centrumstädning som passar era behov och hur ofta den bör utföras.

Drott24 erbjuder mycket mer än bara centrumstädning. Som en förmånlig helhetsleverantör har vi även expertis inom fastighetsservice, kontorsstädning och ett brett spektrum av andra tjänster. När du blir en kund hos oss  får du inte bara en enkel lösning utan även fördelaktiga erbjudanden. Vi ger dig möjligheten att anlita oss för städning av köpcentrum, bilhallar och offentliga ytor.

Hur ser processen ut för vår centrumstädning?

Personligt möte

Vi börjar med ett personligt möte för att noggrant gå igenom dina behov och önskemål. Vi planerar tillsammans och fastställer när arbetet ska utföras.

Städmedel ingår

I vårt uppdrag med centrumstädning ingår de städmedel som krävs för att det skall bli skinande rent i er trapp!

Städningen börjar

Vi genomför centrumstädning på utsatt dag och tid, löpande eller tillfälliga uppdrag.

Trygghet och Kvalitet

Vi värdesätter din trygghet och tillhandahåller de bästa villkoren för våra anställda, inklusive kollektivavtal och pensionsavsättningar.

Boka din centrumstädning

Fyll i dina uppgifter nedan för att bokning

Fyll i vårt kontaktformulär eller hör av dig direkt till våra erfarna kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig på absolut bästa sätt!

Få personlig hjälp med er centrumstädning

Behöver du Personlig Konsultation?

Inte säker på vad du behöver? Låt oss göra det enklare för dig. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina städningsbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta tjänsten.

Certifieringar

Känn er trygga med vår centrumstädning

Välj Drott24 för en trygg centrumstädning. Vi samarbetar med ledande företag och organisationer för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra partners speglar vår standard för professionalism och miljöhänsyn. Se våra certfikationer nedan och känn dig säker med oss.

Ansvarsförsakring logotyp
Byggnads logotyp
Borago utbildning logotyp
Auktoriserat serviceföretag med färg
id06 certifikation
SFRO logotyp
Astma och allergiförbundet logotyp
Servicebranschens yrkesnämnd logotyp
Svanen märkt logotyp
ISO 9001 Certifiering
Svedea logotyp
Skotta säkert logotyp
Svenskt näringsliv logotyp
Fora logotyp
ISO 14001 Certifiering