Bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder er teknisk förvaltning, förvaltare, ekonomisk förvaltning, stambyte och relining, energitjänster, fastighetsskötsel, renovering och ombyggnad, trädgård och anläggning, DROTT NABO, hemsida för brf, juridisk rådgivning, medlemskap, återvinning och inköp av förbrukningsmaterial mm. Berätta för oss vad ni behöver hjälp med!

Varför välja Drott?

  • Hållbar fastighetsförvaltning
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid
  • Allt under samma förvaltare

Vi hjälper Bostadsrattsforeningar

​Söker du någon som tar hand om förvaltningen av din bostadsrättsförening?
Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar – en klok investering för dig och dina grannar.

​Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även ringa oss direkt på 08-12002100 eller skicka mail till info@drott24.se.

7 + 14 =

Detta hjälper vi bostadsrättsföreningar med

Städtjänster

Vi utför alla typer av städtjänster så som trappstädning, städning av tvättstugor, städning av källare, städning av allmänna utrymmen, fönstertvätt, gårdsstädning samt rengöring av fasader.

Ekonomiska och juridiska tjänster

Vi har lång erfarenhet att bistå bostadsrättsföreningar med ekonomiska och juridiska tjänster. Det kan vara att bistå vid upphandlingar av andra tjänster, utrustning och inventarier, ekonomiska kalkyler, löpande bokföring, upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration samt att vi bistår vid behov av juridisk konsultation.

Förvaltning

Vi kan ansvara av en total förvaltning av bostadsrättsföreningen så som skötsel av utomhusytor, t. ex. gräsklippning, skötsel av trädgårdsrabatter, skötsel av träd och buskar, installationer av fiber m.m.

Tjänster för bostadsrättsinnehavare

Vi erbjuder även rabatterade städtjänster till samtliga bostadsrättsinnehavare.

Har ni andra behov?

Vi kan ta hand om er återvinning och inköp av förbrukningsmaterial. Berätta för oss vad ni behöver hjälp med. Vi kommer ut till er och ger er självklart en kostnadsfritt offert.

Drott24

Varför anlita drott24?

Drott är en städfirma i Stockholm och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning.

Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

De bästa villkoren

Alla anställda har kollektivavtal, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Städmedel ingår

Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Din städning kan börja!

Tänk inte mer på strykning och tvätt, att putsa fönster eller rensa ogräs. Använd abonnemangets timmar till samtliga våra rut-tjänster.

Få en kostnadsfri konsultation

Få en prisuppskattning.